Астро: Новолунието е символ на ново начало

Луната е в знак Везни до 17:23ч на 7 октомври

Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Трудно е да се вземе важно решение, трудно е да се направи избор. Затова отлагайте важни решения за друго време. Сега откровеността може да ви сближи със събеседника ви. В дните на Везните се обръща повече внимание на външните правила за приличие, етикет. Отложете разговорите за работа, битови неуредици и паричните проблеми.

Добре е да започнете процедури за отслабване. Уязвими са бъбреците и пикочния мехур.

Лунен календар – 30 лунен ден от 07:07ч на 14:07ч на 6 октомври

Денят носи хармонична енергия, придава приповдигнато настроение. Бъдете открити и искрени. Изпълнете сърцето си с чистата, хармонична енергия на деня. Добре е това време да бъде посветено на благодарността и обобщение на случилото се през лунния месец. Вземете лист хартия и химикалка и запишете всичко, което ви се е случило добро и лошо, след което мислено благодарете за всичко – за уроците, за учителите, за даровете на съдбата. Едновременно с прочистването на мислите, въведете ред у дома.

Новолуние в 14:07ч в знак Везни.

1 лунен ден от 14:07ч на 6 октомври до 08:23ч на 7 октомври

Новолунието е символ на ново начало, пречистване и духовно прераждане. Не се опитвайте да плувате срещу течението, а вместо това се опитайте да се адаптирате към промените, които ще настъпят в живота. Съпротивлявайки се на промяната, можете да унищожите плана, създаден от Космоса за вас и в резултат на това да пропуснете важните възможности, които това новолуние ще ви предостави. За да успеете и да стигнете до върха, трябва да сте напълно уверени във всяко свое действие.

Най-лесният начин да се скъса с лошите навици е новолунието. То ще ви подкрепи във вашите намерения. Често лошите привички са израз на сили без направление, които се нуждаят от правилно насочване, за да донесат някаква полза.

Неприятните усещания тогава не са толкова силни, за това е по-лесно да изоставите навиците, от които искате да се откажете. Психическата реакция е нормална, а това е особено важно. Много е важно да издържите първите дни. Ако ви е трудно изведнъж да го направите, постепенно намалявайте храната, цигарите или алкохола. Подходящо е да се започне лунна диета.

Хирургични операции не се препоръчват да се провеждат в новолуние освен животоспасяващи и спешни случаи.

Слънчев календар – 20 слънчев ден – Ден на победата над страховете, затова не трябва да се изпитва слабост и да не се боите от нищо. Страхът е противопоказен. Или не започвайте нищо, или го свършете докрай. Не бива да се съмнявате в нищо. Избягвайте празните разговори. Нежелателно е да се осквернява водата, да вредите на растенията – не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.