Астро: Обръщайте внимание на всички символични знаци

Напрегнат аспект Меркурий квадратура с Уран – от петък до неделя носи вълнения и промени в ежедневието, възможно напрежение в отношенията. Неочакваните новини могат да ви принудят да промените плановете. Помислете два пъти, преди да правите смели изявления. При пътуване са възможни неочаквани проблеми.

Може да се почувства както като вътрешен стрес, така и като проблеми с технологиите и интернет. Ремонтите е по-добре да бъдат отложени за друго време, колкото и да сте умели. За да оцелеете спокойно този ден и следващите, не провокирайте нехармонични ситуации. Говорете по-малко и избягвайте компаниите.

Луната е в знак Скорпион до 00:42ч на 20 януари

Активират се процесите, формиращи нашите чувства. Самочувствието ще въздейства най-вече на емоционалната сфера. Подсъзнанието ще заостри вниманието към сферата на желанията. Трябва да се контролира състоянието на жизнения тонус. Повишена нервна възбудимост и промени в настроението. Хората ще станат по-малко търпеливи, повече капризни и агресивни. Затова периодът е твърде конфликтен. Лекият флирт по това време повдига настроението. Уязвими са половите органи и дебелото черво.

Започва 24 лунен ден от 01:19ч на 18 януари до 02:30ч на 19 януари

Активен и енергийно силен ден, в който се пробуждат силите на природата. В човек идва огромна сила и е много важно да знае как да я употреби. Слабите и изтощени хора да не се напрягат, да се отпуснат и да поспят повече.

Планове по-добре да не правите, а да живеете свободно, доверявайки се на интуицията и случая. Обръщайте внимание на всички символични знаци.

Ден за съзидание. Благоприятно е за физическо натоварване, за йога, за активна творческа работа. Не бива в 24 лунен ден да се изпитва апатия, отчаяние. Трябва да се използва активно за укрепване на собственото здраве и за повишаване на духовното ниво. Да се избягват тълпите и масовите мероприятия.

Не е добре да се гладува, точно обратното – трябва да се яде и да се пият много течности.

Болестите започнали в този ден не са опасни и не оставят последствия. Благоприятно е за посещение при масажист, козметик и фризьор. Ден за лечение чрез билки.

Ден, в който трябва да се изяви любовта. Добър ден за контакти и завързване на познанства, за съпружески отношения и любовни срещи. Лесно могат да се изгладят и най-сериозните противоречия. Необходимо е да се използва това време и да се оправят семейните отношения.

24-ти лунен ден е свързан с плодородието. Подходящо е за зачеване на деца. Повишена е мъжката сексуална енергия. Ако нямате възможност да я реализирате, то следва да се заемете с физически упражнения, автотренинг и др. В противен случай излишъкът от сексуална мъжка енергия може да навреди на здравето.

Днешното подстригване или подравняване на косата носят само полза. Придобива се допълнителна енергия, която е необходима за следващите няколко дни.

Добре е да имате много сънища или повтарящ се сън. Неприятните сънища показват наличие на сексуални проблеми изискващи своевременно решение. Ако сънищата ви са приятни, то всичко е наред.

4 слънчев ден – Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.