Астро: Обръщайте внимание на всяка получена информация

pixabay.com

Луната е в знак Телец до 15:07ч на 19 август

Подходящо време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Да се избягва хирургична намеса в областта на гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза, тъй като сега са много уязвими.

Луната е на празен ход от 14:07ч до 15:07ч. През този един час не започвайте нищо важно.

В 15:07ч Луната преминава в знак Близнаци. 

Засилва се общителността. Хората са склонни към повече лекомислие, излишна бъбривост, при която правят недообмислени изказвания. Уязвими са нервната система, ръцете и плещите, не ги натоварвайте.

Лунен календар: продължава 22 лунен ден до 00:13ч на 20 август

Ден на висшата небесна мъдрост, на който символ е слонът Ганеша. Добър ден не само за получаване на знания, но и за предаването им, както и на ценния опит. Пред човек се откриват нови възможности, затова трябва да бъдете отворени и възприемащи. Някои езотерици сравняват този лунен ден като „златният ключ”. Полезна информация може да дойде отвсякъде при вас – в автобуса, от радио и телевизия, случайно дочут разговор и т.н.

Време, когато се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да правите подаръци. Бъдете щедри по отношение на децата.

Днес е необходимо дробовете да приемат много чист въздух. Ако не можете да прекарате повече време навън, по-често проветрявайте помещенията.

Подходящо е да се посветите на дома и домашната работа. Пазете си нервите и здравето.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Заболявания появили се днес са доста опасни. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Morkadis

Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл за нещата.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

В този ден има смисъл само подравняването на косата, да оправите линията на бритона. Неудачен лунен ден за резки промени във външността. 

Слънчев календар – 2 слънчев ден – Денят призовава към сериозен размисъл и спокойствие. Помислите трябва да са чисти и насочени към благи дела. Борете се с лошите мисли. Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи приятели. Не нагрубявайте другите, не ги осъждайте за техните недостатъци, но и не толерирайте чуждите грехове. Не игнорирайте тези, които искат милостиня. Избягвайте да давате пари назаем днес.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.