Астро: Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности

pixabay.com

Луната е в знак Козирог до 13:50ч на 7 декември

Подходящо време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Да се избягва безпорядъка. Звездно време за практичните и разумни хора, но неподходящо за сантименталните. Това време не е добро за различни видове придобивки, в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите и жлъчката.

Лунен календар – 3 лунен ден от 10:12ч на 6 декември до 11:09ч на 7 декември

Лунния сърп вече започва да се показва. Символ на деня е леопард, който се готви за скок.Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. Основната характеристика на този лунен ден е динамиката. Каквото и да правите, важното е да не бъдете пасивни и статични.В това време много е важно да дадете изход на вътрешната енергия и да я отправите в съзидателното русло. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Денят е неблагоприятен за слабите и пасивните хора. Тези, които имат пасивен характер стават в този ден уязвими. Колкото повече енергия днес отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства.

Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни.

В 3 лунен ден е уязвима храносмилателната система, кожата. Възможни са стомашни колики и болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки. Диагнозата поставена в 3 лунен ден ще е най-точна. Това ще помогне да се сдобиете с положителни резултати в лечението. Уязвими места на организма са още тилът и гърлото. Обърнете специално внимание на ушите.

Сексът в този лунен ден трябва да бъдат активен и оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Добре е водещата роля да се поеме от жената, в секса трябва да има повече активност, експанзивност, фантазия, разнообразие, вълнение, необичайност.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Слънчев календар – 21 слънчев ден – Този слънчев ден е свързан с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Обикновено хората, които срещаме са свързани с нас кармично.

Астро-аспекти:

Марс секстил Плутон – Добро време за работа в екип и изпълнение на общите задачи. Създават се добри възможности за отстраняване на препятствията. Благоприятни са отношенията с обществените организации, влиятелните структури. Успешно е за разпределяне на печалби, налози, дългове и застраховки. Добър период за политици и военни, бизнесмени, учени, за корпоративен бизнес, за реформи в предприемачеството.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.