Астро: Отрицателното въздействие на деня е много голямо

pixabay.com

Луната е в знак Стрелец до 01:15ч на 15 юни

Луната в знак Стрелец ни кара да мислим абстрактно, да се стремим към стабилност, спокойствие, искаме да правим всичко по правилата. Социалната активност се увеличава. Гледаме към бъдещето с по-голям ентусиазъм.

Уязвими са тазовата и бедрената кост, седалищният нерв, като и вените, черен дроб, жлъчен мехур, кръвоносната система. Избягвайте преяждането, сега черният дроб и стомахът доста трудно ще се справят с усвояването на тежката храна. Ако искате да подобрите външния си вид, правете топли маски от плодове, билкови отвари. Не се препоръчва посещение при зъболекар, пробиване на уши, правене на татуировки.

Стрелец е знак на елемента огън, затова се смята, че когато Луната е тук дава само сухота и безплодие. Не си струва да засаждате нови растения, както и да пресаждате отново стари. Единственото нещо, което може да направите е да засадите растения, които растат бързо, като магданоз, лук, чесън, грах, боб и т.н.  Растенията са особено чувствителни при засаждане, така че ако ги засадите неправилно, те може да не се вкоренят или да дадат малко плодове.

В 14:53ч има Пълнолуние. Всяко пълнолуние носи вълнение, тревожност, неочаквани промени и непредвидимо поведение. В това време е пика на нашата активност, както физическа, така и емоционална. Повишава се чувствителността. Психическата дейност се изостря, затова творческите хора (художници, поети) получават прилив на вдъхновение, а криминалните натури – допълнителен стимул към престъпни замисли. В този период не вземайте сериозни решения. Възможно е да има честа смяна на настроението, остри предчувствия, особено при жените. Внимателно трябва да се отнасяте към всички знаци, които съдбата ви изпраща.

Пълнолунието в Стрелец благоприятства повече Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. За останалите може да е по-труден период. Пълнолунието е достигане на кулминацията и освобождение от старото, излишното. Пуснете всички огорчения и обиди, негативни събития, които сте преживели напоследък. Освободете се от негативните мисли и лошите навици.

След 17:59ч Луната преминава на празен ход до 01:15ч след полунощ.

Лунен календар: продължава 15 лунен ден до 21:34ч на 14 юни (от 20:16ч на 13 юни)

Тъмният ден на Хеката. Символът на деня е змията. Около нас има много изкушения и съблазни. Желанията на плътта стават първостепенни, инстинктите се изострят. Отрицателното въздействие на деня е много голямо.

Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Не трябва да губите самообладание.

Взаимоотношенията  могат да бъдат засегнати от отрицателното въздействие на този ден – лесно се стига до кавги, възникват спорове, пораждат се конфликти. Отложете изясняването на отношенията и като цяло ограничете контактите с хората. Избягвайте ненужните и празни разговори. Това ще помогне да си спестите огромно количество нервна енергия.

Много внимавайте да не се лишите от ценни вещи, пари или да се окажете измамени по някакъв начин.

Неподходящо за подстригване. Може да се влоши здравето.

Следва 16 лунен ден от 21:34ч на 14 юни до 22:43ч на 15 юни

Слънчев календар – 26 слънчев ден –  Можете да се обърнете към Висшите сили и да помолите за помощ или друго, особено ако е свързано с увеличаване на благосъстоянието. Днес даже най-простите и обикновени молби достигат до Небесата. Не си отказвайте нищо в този ден. Позволете си земните радости. Правете всичко с желание и от сърце. Направете подаръци на обичните ви хора.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.