Астро: Подходящо за тихи и спокойни занимания

Луната е в знак Телец до 20:41ч на 8 март

Телец се управлява от планетата Венера, която отговаря за красотата, комфорта, взаимоотношенията и ценностите. Луната, движеща се през зодиакалния знак Телец, придава на фона на деня по-стабилна, по-спокойна, по-нежна, по-чувствена атмосфера, пълна с женски енергии. Луната в Телец  ни кара да гледаме по-реалистично на всичко, привлича мислите и чувствата ни към практическата страна на живота. Може да се появи забавеност в действията, мързеливост. Именно в дните на Телец можете да почувствате по-голямо желание за физическо удоволствие и да поглезите тялото си: да си хапнете добре и вкусно, да се отпуснете, да се отдадете на любовта и секса, да се наслаждавате на спокойствие и комфорт, красота, изкуство, музика.

Трябва да се пазите от настинки, особено уязвими в тези дни са врата, шията, гърлото, долната челюст и ушите. Тези дни може да се увеличи апетитът и да имате склонност към преяждане, така че трябва да се обърне повече внимание на това какво и колко се яде.

Лунен календар: 6 лунен ден от 09:12ч на 7 март до 09:38ч на 8 март

Първият от “благословените дни”. Обикновено преминава спокойно и мирно. Символ на деня е жеравът, който олицетворява връзката с боговете, възможност да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Човек получава възможност да приема космическа енергия, да обмисли всички промени, настъпили през първите дни на лунния месец. Пред  него постепенно започват да се откриват истини, които по-рано са били недостъпни.

Ден за получаване на любов и благодат. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци, които ви изпраща Вселената. Приветстват се всички действия, които не са насочени към нарушение на космическият баланс. Избягвайте да изразявате недоволството от живота, от другите. Бъдете въздържани, търпеливи и избягвайте провокациите. В конфликтни ситуации вземайте неутрална страна и се въздържайте от бурни емоционални реакции. Всеки емоционален шок – както отрицателен, така и положителен, може да доведе до разрушителни вътрешни процеси. Денят е благоприятен за занимания с пранаяма и други подобни практики.

Период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, не влияят върху цялостната картина на живота. Това време трябва да се използва за почивка и тихи, спокойни занимания. Днес е много важно да не давате на никого своите вещи, нито пари на заем. В противен случай ще нарушите своя личен покой, успех и благополучие.

В този лунен ден сексуални отношения трябва да бъдат спокойни, нежни и изпълнени с трепет. Това е време за класическия секс с традиционни пози. Обезателно се въздържайте от техники, които изискват активни действия. По-малко секс – повече нежни думи, ласки, целувки, прегръдки и нежности.

Подстригване – Ако сте решили скоро го правите, то днес е един от оптималните дни за това. Това способства подобряване на вашето здраве. Ще се намерят нови способи за нови финансови източници в скоро време.

На шестия лунен ден трябва да се купуват само стоки, които са свързани с творчеството и интелектуалната дейност. Това могат да бъдат книги, тетрадки, тефтери, химикалки, принадлежности за рисуване, музикални компактдискове, билети за театър, билети за музей и т.н. С придобиването на всичко останало могат да възникнат проблеми. Също така днес можете да си купите детски дрехи „за растеж“.

Слънчев календар – 22 слънчев ден – Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

Променливото време оказва промени в живота. Ако вятърът да духа в гърба ви – ще бъде един успешен ден. Ако е насрещен вятъра – денят ще е неудачен. На излизане от къщи погледнете небето. Ако е облачно, обърнете внимание на формата на облаците, които имат голямо символично значение.

Астро-аспекти

Луна секстил Юпитер (15:50)

Слънце секстил Луна (19:04)

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.