Астро: Прекрасен, хармоничен и светъл ден

Марс в тригон с Уран – аспектът носи силна енергия, желание за поемане на рискове.

Луната е в знак Водолей до 08:38ч на 23 февруари

Рутинната работа няма да ви се отрази добре. Трудно ще се решават ежедневните проблеми. Интересите са насочени към новото, интересното. Луната в този знак носи различни изненади, срещи с различни хора. В този период хората се стремят към пълна и безгранична свобода и не искат да поемат отговорности и задължения, които я ограничават. Луната във Водолей предразполага човек към доброжелателно отношение, но съблюдава спазването на дистанция между себе си и другите. Не допускайте никого в душата си, дори събеседникът ви да ви внушава доверие! Почетете книга, защото именно книгата ще ви помогне да съхраните хармонията в душата си в този ден.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Доминиращ 28 лунен ден от 06:19ч на 21 февруари до 06:56ч на 22 февруари

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Символ е лотосът – олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Ден, в който всички добри дела се възвръщат стократно. Всеки получава това, което е заслужил. Постарайте се правилно да приемете това, което ви се случва – и хубавото, и лошото. От вашето разбиране зависи много. Този лунен ден още носи неизменно успех в делата.

Не трябва да се предавате на напразни мечтания и да пребивавате в сънливо състояние. Добре е да се натоварват мускулите, изобщо полезна е всяка физическа работа. Не трябва да изпадате в униние, песимизмът сковава волята, води до застой в енергийното тяло. Полезно е да работите с астралното тяло, чакрите. Добре се отразява медитацията, съзерцанието. Енергиен център са очите. По-малко стойте на компютъра, пред телевизора или книга. Избягвайте ярката светлина. Пазете главата, мозъка, не напрягайте ума, очите, следете за повишение на кръвното налягане. Ако ви заболи главата или вдигнете кръвно налягане, това е знак, че сте нарушили лунните правила и ви се отказва енергия.

С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околният свят. Не трябва да извършвате разрушителни действия – да не се къса, чупи, убива нищо. Забранено е да се късат цветя, да се режат дървета, да се копае земята. Не трябва да се убиват и насекоми. Добре е да съдействате на природата в нейното развитие, например да посадите цветя.

Общуването ще ви донесе полза и ще повдигне настроението ви. Не злоупотребявайте с доверието на околните и не се налагайте над тях. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини.

Секс – Трябва да е с мярка и да не е механическо изпълнение, а да се основава на чувства. Ако не можете да се удържите, трябва да знаете, че на прелюдията днес трябва да отделите повече внимание, отколкото на самия секс. И той трябва да е абсолютно нежен, трепетен и чист. Недопустимо е да експериментирате с нови пози и нови места за любов, както и всяка грубост и безразличие. В този ден не се приветстват приключенията за една нощ.

8 слънчев ден – Денят благоприятства приятелските отношения, предлага нови запознанства и именно в него може да срещнете любовта от пръв поглед. Ден за очистване и освобождение от всичко старо и ненужно, което възпрепятства прогреса и напредъка ни. Ден за подмладяване и пречистване на тялото. Необходимо е да отмиете всичко по себе си, очистване на аурата чрез четене на мантри и молитви.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.