Астро: Проявете максимум търпение и спокойствие

Луната е в знак Овен от 02:54ч на 4 март до 10:01ч на 6 март

Може да усещате прилив на енергия, но не трябва да се преуморявате нито физически, нито умствено. Не започвайте да изяснявате отношения, ще стане още по-лошо. Хората като цяло са лесно раздразнителни, импулсивни, егоистично настроени, агресивни, държат се по-грубо от друг път.

Да не се претоварва зрението и очите да не се преуморяват. Особено слаби са очните дъна. Да се избягва носенето на контактни лещи, а ако се носят, да не се оставят твърде дълго в очите. Много добре действат компресите от лайка върху очите в тези дни. Може да се появи главоболие. Не бъдете нетърпеливи и импулсивни.

Лунен календар: 3 лунен ден от 08:05ч на 4 март до 08:27ч на 5 март

Символ на деня е леопард, готов за скок. Този лунен ден има много мощна енергия. Поради това е много важно нашите стремежи да бъдат насочени към съзидателното русло, към творчеството. Добрите помисли ще донесат положителни резултати. Да се избягват прояви на агресия, подозрителност, задкулисни действия, злонамереност. Повишената мнителност също не бива да се допуска. Не мислете и не желайте зло на никого, защото вашият негативен импулс ще бъде обезателно предаден, но той ще създаде неприятности не само на този, към когото е отправен, а на първо място на вас самите. Отрицателните емоции, които изпитвате ще бъдат подкрепени и усилени неколкократно от енергията на Луната. Меланхолиците ще станат по-уязвими и впечатлителни.

Не трябва да сте бездейни. Енергията търси изход да излезе. Третият лунен ден е чудесно време за вземане на трудни решения. Що се отнася до финансовите въпроси, по-добре е да ги отложите за по-късно – голям е риска от загуба.

Хората стават лесно раздразнителни и бързо може да се разгневят. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Не е добро време за изясняване на отношения. Това е ден за борба за лидерство. Девиза на това лунно денонощие е: максимум търпение и спокойствие. Добре е да се прояви търпимост, миролюбие и добронамереност. Отрицателните мисли трябва да бъдат трансформирани в положителни. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако с тях нещо не е наред, това показва, че имате застой на астрална енергия.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде оригинален. Много подходящо е да се прави някъде в необичайна обстановка. Това ще придаде на любовните отношения нови вълнения и ще разнообрази еротични чувства.

Покупки – Да се правят покупки е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Слънчев календар – 19 слънчев ден – Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте са да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.