Астро: Първата половина на деня е по-благоприятна за действия

Луната се движи на празен ход от 12:45ч до 17:06ч. Не предприемайте нищо важно, не купувайте, не подписвайте договори в този период.

Луната e в знак Риби до 17:06ч на 24 ноември

Луната в Риби стимулира емоционалността, състраданието, чувството за общност с всички хора, засилва се интуицията, но също така увеличава лековерността, доверчивостта, поражда желание за самосъжаление, желание за отпускане и мързелуване.

Уязвими са предимно ходилата и пръстите на краката. Трябва да се отбележи, че всичко, което се консумира в дните на Риби: никотин, алкохол, храна, наркотици, има двоен ефект върху организма.

В 17:06ч Луната влиза в знак Овен.

Продължава 10 лунен ден до 14:34ч на 24 ноември (от 14:12ч на 23 ноември)

В житейски условия късметът ще ви придружава. Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си.

Делата, започнати в този лунен ден, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да покажете достатъчно активност. Това е ден, в който човек е способен обективно да оцени своите възможности. (виж празния курс на Луната).

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да се изстискват пъпки, да се късат бенки, да се премахват брадавици.

Благоприятно за семейни покупки, такива, които са за всички членове на семейството като битова техника, пералня, телевизор и др., както и за детски играчки, дрехи, книги, съдове за хранене.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Препоръчва се да разресвате косата си по-често – това ще подобри енергийния обмен.

Следва 11 лунен ден от 14:34ч на 24 ноември до 14:55ч на 25 ноември

Един от най-силните енергийни дни. Максимално нараства жизненият потенциал. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Не се препоръчва да бъдете пасивни, но и да се претоварвате е неуместно.

Необходимо е да се прояви повече предпазливост и внимание във всички дела. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край (извън празния курс на Луната). Сдържайте се от пристъпи на гняв и ярост. Изходът от събитията ще е трудно предсказуем. Приемайте ставащото днес като неизбежно и се старайте да извлечете максимална изгода за себе си.

Morkadis

Секс – В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Подходящо за екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание и се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да се появят главоболие или болки в гърба.

Подстригване – след 14:34ч  можете да се подстригвате, а ако не сте имали такива намерения, то подрежете косата си поне на милиметър. Това ще освободи излишната негативна енергия.

9 слънчев ден – Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да се държи непрекъснато запалена свещ, лампа. Хубаво да се поддържа постоянно горящ пламък. Добре е да се изгори всичко старо и ненужно, лечение с огън и благовонен дим. Обиколете всички ъгли на стаите по часовниковата стрелка със запалена свещ, за да изгори натрупаната негативна енергия.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.