Астро: Силата на думите през този лунен ден нараства много

pixabay.com

Луната е в знак Водолей до 02:16ч на 30 ноември

Хората стават по-чувствителни и нервни. Поведението – свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне се бунтува и противи на всичко, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар:  продължава 6 лунен ден до 12:53ч

Следва 7 лунен ден от 12:53ч на 29 ноември до 13:22ч на 30 ноември

Доста сложно време. Старите проблеми имат нужда от решения, но те едва ли ще намерят решение сега. Добре е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Дори да ви провокират, вие не бива да се поддавате.

Внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да се говори по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и придобива особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива, откликва на всяка дума, дори случайно произнесена. Бъдете внимателни за всичко, което казвате, защото ще бъде реализирано. На всяка цена избягвайте да се стига до конфликт и да изричате гневни думи. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина.

В никакъв случай да не се изрича проклятие по адрес на друг човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Фразите носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви. Всички добри желания също могат да се сбъднат. Много е хубаво да се молите – молитвата ще бъде чута бързо.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Тялото трябва да се пази от преохлаждане, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Може да се проведе гладуване. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът трябва да е бавен, с продължителна любовна прелюдия, с изобилие от нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е да има музика като фон. Сега тя засилва очароващото въздействие.

Слънчев календар – 14 слънчев ден – Ден за любов и радост, за покровителство на животните. Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните. Добре е да се правят планове, да се погрижите за земните блага. Препоръчва се да натрупвате знания, да бъдете в приповдигнато настроение.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.