Астро: Символ на деня е дървото на познанието

pixabay.com

Луната е в знак Везни до 09:06ч на 10 септември

Луната във Везни създава атмосфера за мир и хармония. Вероятността за конфликти е намалена. Правим компромиси и намираме общ език с хората по-лесно. В тези дни придаваме по-голямо значение на външните правила за благоприличие, правилата на етикета и следователно ставаме по-деликатни, приятни в общуването. Лесно се съгласяваме с мнението на другите. Посветете това време за уреждане на отношенията, търсене на съвместни решения, преговори и срещи, изискващи дипломатически качества.

Не започвайте глобални дела, а бързо завършете предварително планираното. В същото време Луната във Везни придава известна нерешителност и склонност към колебания. Трудно е да вземем важно решение, да направим избор.

Човек може да се колебае дълго време между всички плюсове и минуси, да търси както предимства, така и недостатъци, да мисли, но да не стига до еднозначни изводи. Затова е по-добре да прехвърлите решението на важни въпроси в друг момент.

Уязвими стават са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар – 4 лунен ден от 09:28ч на 9 септември до 10:42ч на 10 септември

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Денят, в който нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Рая.

Обикновено денят преминава тихо. Добре е да се прекара в усамотение, в посвещаване на любимо занимание. Отделете време за себе си и за близките си. Не е подходящо време за колективна работа.  Физическото натоварване е добре да се избягва.

Бъдете внимателни и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Мотото на днешния ден е: “Десет пъти премери и един път режи”. Това е най-успешното време за избор. Обмислете всички варианти и тогава анализирайте какъв избор съответства на вашите житейски ценности. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

Днес светът отразява нашите мисли, чувства, проблеми и недостатъци като огледало. Същото важи и за нашите близки. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък ден за организма. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете със случаен партньор.

Подстригване не се препоръчва.

Слънчев календар – 23 слънчев ден – Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Подходящо за социални мероприятия. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще овехтеят.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.