Астро: Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото

Луната е в знак Скорпион от 02:16ч на 28 септември до 07:05ч на 30 септември

Енергията на този период действа на подсъзнанието на човека, засилва се емоционалността, трудно се контролират емоциите. Не трябва да се вземат бързи решения, тъй като те изхождат не от добро настроение, а от депресивни мотиви и печални мисли. Такива решения като правило са нежизнеспособни и водят до обратният ефект. Вместо да разрешим проблема, ние го заплитаме още повече. В никакъв случай да не се действа с устрем към злото. Ако решите нещо да предприемете, по-добре изчакайте и пренесете замисленото за времето след това. По-скоро вашето внезапно желание е ответна реакция под напора на някакво напрежение и ако все пак го реализирате, в последствие ще се окаже, че ви носи повече огорчение, отколкото удовлетворение. Бъдете във всичко благоразумни. Настройте се към положително мислене. Усмихнете се на неудачите и безизходните ситуации и в същия този миг камъкът в сърцето ви ще се окаже белоснежен сияещ лотос на вашето просветление.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се избягват и най-малките натоварвания.

Лунен календар: 4 лунен ден от 09:54ч на 28 септември до 11:08ч на 29 септември

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Точно в този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е : “Десет пъти премери и един път режи”.

Добре е този ден да се прекара в уединение, в отдаване на любимото хоби. Не подхожда за колективна работа. Заемете се с нещо възможно най-спокойно днес, което се нуждае повече от вашите лични усилия, отколкото от помощ отвън.

Физическото натоварване е добре да се избягва. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас. Това е най-успешното време за избор.

В 4-ия лунен ден светът отразява мислите, чувствата, проблемите и недостатъците ни като огледало. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел за решението на проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение. „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък за организма ден. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото. 4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицински процедури не трябва да се провеждат сега. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Нужно е да бъдете внимателни към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите.

Слънчев календар – 12 слънчев ден – В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Денят е добър за медитация и молитва. Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.