Астро: Следете за знаци на Вселената днес

Луната e в знак Стрелец от 01:09ч на 31 декември до 01:03ч на 2 януари

В такива дни настройката е преобладаващо оптимистична и идеалистична. Социалния и обществения живот се активизира. Лесно се усвоява всяка информация. Добре е не само да се усвояват нови знания, но и да се предава опита на другите. Има склонност да се търси справедливост и страната на правото. Пазете се от проява на прекомерен оптимизъм и гордост. Стремеж да се получи признание, да се блесне пред другите със знания. Ограниченията се понасят трудно. Най-идеалното време за провеждане на рекламни компании, презентации.

Уязвими са черен дроб, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар: 27 лунен ден от 05:12ч на 31 декември до 06:32ч на 1 януари

Това е един мистичен ден, в който се задействат мистериите на Нептун. Време за откровения, познания и тайни. Символ на деня е Магическият жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, да разберете направлението, в което трябва да се движите. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение. Може да срещнете хора, да дочуете случаен разговор, да попаднете на информация, откъс от книга или реплика от филм, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви помогне да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви предлагат днес. Време за подготовка за нов жизнен етап.

Подходящо време за благотворителност. Счита се, че парите дадени за благотворителност, създават светла карма и в последствие носят богатства – както материални, така и духовни.

Усилва се стремежът към тайното, невидимото, окултното познание. Вслушвайте се в своя вътрешен глас. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. Непременно се замислете за трудностите, които ви мъчат. Може да намерите ненадейно изход от сложните ситуации.

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Задача номер едно е да намерим себе си и смисъла на живота. Опасни са пиянството, да се слуша силна музика, да сте много сънливи.

Камъни на деня са: аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Покупки- Не се препоръчва да се купуват нови неща.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология.

Днес е добре за подстрижка. Подходящо е за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

Обърнете внимание на сънищата. Те могат да ви разкрият нещо, което отдавна искате да узнаете.

Слънчев календар – 16 слънчев ден – Денят е хубав за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. 16 слънчев ден отрича всякакъв хаос и безредие. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Препоръчва се да подреждате и да чистите. Не е желателно да се нарушават обещанията. Следете за думите си и изобщо по-малко говорете. Не трябва да се лъже, да се нарушава клетва или договор.

Morkadis

Астро-аспекти

Последният аспект за старата година е вечерният съвпад на Луната с Марс в последните часове на деня (от 20:02ч до 00:00ч) – Това може да създаде вътрешно напрежение, да донесе дисхармоничен фон на вечерта. Трудно се контролират чувствата. Спадане на активността, лесна раздразнителност и обидчивост. Да се избягват спорове. Да не се прекалява с алкохола. Да се внимава с остри и режещи предмети. Нека няма шампанско и сълзи в новогодишната нощ, а само вяра, надежда и любов за всички!

Весело посрещане на Новата година!

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.