Астро: Събития през този ден се явяват като огледално отражение на нашата същност

pixabay.com


05.09.20  Събития през този ден се явяват като огледално отражение на нашата същност

Меркурий преминава в знак Везни до 27 септември

Луната е в знак Овен до 11:45ч на 6 септември

Силата на Овена прави човек нетърпелив, не може търпи наличието на невидими окови. Често се наблюдава желание всичко да се направи веднага. Дните на Овена са топли, качеството им е сухо и топло. Почти винаги времето е хубаво и подходящо за разходки. Дори да е покрито с облаци небето, времето пак ще е топло.

Уязвима е главата и всичко по нея. Да не се претоварва зрението пред компютри и гледане на телевизия. Често се появяват главоболия и се активират мигрените, тъй като са свързани с импулсивната енергия на Овена. Добре е да се пият по малко течности. Колкото по-малко, толкова по- добре. Да не се вадят зъби, да не се правят манипулации по лицето.

Продължава 18 лунен ден до 21:39ч на 5 септември (от 21:18ч на 4 септември)

Енергията на този ден е пасивна. За някои хора денят ще бъде по тежък. Голяма е вероятността да попаднете под чуждо влияние, да се появи желание да се подражава на някой друг и да следвате чужди мисли.

Добре да се погледнете отстрани и обективно да оцените своите лоши постъпки и мисли, да се откажете от всяко тщеславие и егоизъм. Човек, който не желае да се бори със своите инстинкти, пред него застават тайни препятствия, които се опитват да го “вкарат” в правия път. Случващите се събития през този ден се явяват като огледално отражение на нашата същност, нашите помисли и постъпки. Добре е да бъдете справедливи, да оказвате подкрепа, помощ, защита на нуждаещите се! Утре може да бъдете вие в това положение.

Денят не е продуктивен период за бизнес, нито хубав, нито лош. Останете спокойни и отделете повече внимание на незначителните детайли, внимателно прочитайте договорите, документите, обърнете внимание и на най-дребния шрифт.

Противопоказно е да се пуши и пие алкохол през днешния ден. Препоръчва се вегетарианска диета. Уязвими са бъбреците, които сега са отслабени. Могат да се появят кожни проблеми. Добре е да гладува, да се прави парна баня, сауна, масаж, почистване на кожата, процедури по подмладяване. По малко трябва да се спи, иначе може да се почувствате като разбити.

За предпочитане е всеки член на семейството да се уедини и по-малко да се общува един с друг. 18-ти лунен ден  може да стане много тежък период за семейните отношения. Всички трябва да проявят максимум спокойствие и тактичност, за да не се даде възможност да се разраснат проблемите. Благоприятно е да поръсите със светена вода дома си, да използвате благовония, запалете да гори свещ. Нека да има повече светлина около вас!

Сексът е допустим, но трябва да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.  Може да се наблегне повече на еротичния масаж, отколкото на сексуалния акт. Внимавайте любовната игра на телата да не се отразява в огледалото или в друга огледална повърхност.

Подстрижката активизира вашата енергия. Оздравителният процес е насочен най-напред към отделителната система и носоглътката. Засилва се вашата харизма, което ще способства привличане на нови хора във вашия живот. Трето – активизира мисловните процеси и подсилва паметта ви и интелектуалните възможности. Дори да нямате намерение да се подстригвате, може малко да отрежете от косите си, за да активизирате процесите на личностно израстване.

Символите на сънищата се явяват като огледало, което отразява нашите дълбоки стремежи и желания.

Следва 19 лунен ден от 21:39ч на 5 септември до 22:02ч на 6 септември

19 слънчев ден – Желателно е да се посвети този ден на близките и да се прекара деня в семеен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Денят не подхожда за веселие. Може да си позволите да бъдете сантиментални, полезно е да си поплачете. Трябва да бъдете спокойни и релаксирани.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.