Астро съветът днес: Не приемайте навътре това, което ви се случва в този ден

Луната е в знак Лъв до 13:09ч. Енергийният потенциал все още е висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте.

Луната се движи на празен ход от 11:48ч до 13:09ч. В това време да не се започват нови и важни дела, не се препоръчва да подписвате договори, да купувате битова техника, автомобил, недвижим имот. Подходящо за обичайните неща, за рутинна работа и за почивка.

В 13:09ч Луната преминава в земния знак Дева, където ще остане до 16:50ч на 1 декември.

Зачестяват споровете с близките поради дребни намеци и повече критики. Зад подробностите обикновено не се вижда цялото. Прекомерните изисквания към обслужването водят до скандали с продавачи, сервитьори, таксиметрови шофьори.

Уязвим е стомаха. По-добре да се съблюдава диета. Тези, които имат чувствителни стомаси, за да избегнат храносмилателни проблеми, не трябва да ядат мазна и пикантна храна. Препоръчва се зеленчуково и плодово меню.

Хронология на лунните дни:

Доминиращ 22 лунен ден, който започва от 22:32ч на 28 ноември и продължава до 23:43ч на29 ноември.

Ден на висшата небесна мъдрост. Днес по лунният календар е ден на индийският бог Ганеша, който предпазва от опасности, носи щастие и късмет. Денят преминава под знака на невъзмутимата увереност в своите сили. Силата е в спокойствието, а не в агресията. Могат да ви се появят нови оригинални идеи. Всяко занятие през днешния ден трябва да бъде свързано с процеса на познание. Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Периодът обикновено преминава без ексцесии, но не е напълно изключено да възникнат и непредсказуеми ситуации. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти. Пазете си нервите и здравето. Не се препоръчва да се претоварвате физически и емоционално. Заболявания появили се днес са доста опасни. Употребата на сладко е желателно и всячески се приветства. Също употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества.

Не се препоръчва да се работи много. Добре е да се посветите на дома и домашната работа. Желателно е повече да почивате и да се наслаждавате на живота.

Сексът в този лунен ден може да бъде спокоен, бавен и не толкова активен.

Подстригване – Не се подстригвайте много късо! След това може да придобиете нещо ново, но също така може да се сдобиете с няколко излишни килограма.

Покупки – Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Сънища – Сънищата само на разсъмване имат значение. В съня си ще видите символи, които ще ви помогнат да разберете в коя част от своята Душа трябва да внесете светлина и радост. Опирайки се на символите на вашия сън, нужно е да видите къде постоянно допускате грешки и кое ви пречи да усетите пълноценно радостта от битието.

Следва 23 лунен ден, който започва от 23:43ч на29 ноември и продължава до 00:53ч на 1 декември.

Днес е 14 слънчев ден – Не приемайте навътре това, което ви се случва в този ден. Помнете мъдрите думи на цар Соломон: „И това ще отмине…”. Не е желателно да се внася хаос в света. Не нарушавайте хармонията на този ден със спорове. Приветстват се тишината и спокойствието. Не е време за активни дела и за важни решения. Не общувайте с хора, които не ви харесват и са ви неприятни. Не нанасяйте обиди и оскърбления на никое живо същество включително на животните.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.