Астро: Този ден има мощна положителна енергия

Луната е в знак Лъв до 03:05ч на 17 ноември

Това е период изпълнен с оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Луната в Лъв допринася за осъществяването на амбициозни планове, но ще създаде подвеждащо впечатление, че силата ви е достатъчна за всичко. Човек в този момент трудно устоява на ласкателства и е невнимателен при подписване на документи. Забелязва се присъствие на по-голямо самочувствие.

Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал в това време е висок. Повечето дела ще ви се удават с лекота. В брака не е изключена възможността за изневяра от страна на някой от партньорите.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време.

Лунен календар: продължава 21 лунен ден до 22:43ч

Този ден има мощна положителна енергия. Ден на творческа дейност и благотворителност, както и революционен ден. В този ден се разкриват потенциалните възможности на човека.

Основните характеристики са доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Чуйте вътрешния си глас, днес той ще ви каже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва наоколо, за да станете част от света около вас. Добър ден за вземане на решения.

Също така и за духовна работа.

Дори и най-пасивните по природа хора днес ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се увеличи самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията. Добре е да срещнете стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте изясняване на отношенията.

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Веднъж завинаги оставете лошите навици, защото сега ще успеете по-лесно от всякога.

Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви духа вятър. За подобряване на кръвообращението и увеличаване на мускулния тонус идете на масаж, вземете парна баня, не се отказвайте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете. Става преобразуване на вътрешната структура на човека.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения. Следва 22 лунен ден от 22:43ч на 15 ноември до 23:48ч на 16 ноември

Слънчев календар – 30 слънчев ден – Препоръчително е да прекарате повече време в семеен кръг, сред близки хора и по-малко сред странични. Следете за своите мисли – по-малко говорете и дръжте под контрол емоциите. Старайте се да бъдете повече на светло, дори като спите е хубаво да има лека светлина. Хубаво е да има запален огън (свещ) в днешния ден и дори да се медитира върху пламъка. Четенето на молитви днес много добре изчиства.

Необходимо е очистване от всичко старо и излишно.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.