Астро: Този ден разкрива потенциалните възможности на човек

Луната целия ден се движи на празен ход от 04:58ч до 18:14ч.

Не е удачно за нищо важно, за сериозни покупки, за подписване на договори и важни документи, за покупко-продажба.

Луната е в знак Близнаци до 18:47 ч на 8 октомври.

Луната в Близнаци активира любопитството, бързите реакции и заключения, общата подвижност. Провокира да се захванете с няколко неща едновременно, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в същественото, да губите време и енергия за дреболии. Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо. Хората са подложени на всякакви външни влияния, прекалено податливи, неспособни да мислят задълбочено и да вземат сериозни решения. Подходящ период за обучение, изпити, научна, творческа, интелектуална работа, за кореспонденция, събиране на информация. Подходящ за кратки пътувания. Можете да си купите всичко, което не е предназначено за дълъг период на употреба. Не се препоръчват покупки на недвижими имоти, мебели.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи. Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

Луната влиза в знак Рак от 18:47ч.

Продължава 21 лунен ден до 22:46ч на 8 октомври (от 22:02ч на 7 октомври)

Този ден има мощна положителна енергия. Ден на творческа дейност и благотворителност, както и революционен ден. В този ден се разкриват потенциалните възможности на човека. Основните характеристики са доброволна жертва, смелост, безстрашие, упорито постигане на желаното. Всички внезапни идеи могат да се сбъднат веднага. Чуйте вътрешния си глас, днес той ще ви каже пътя към хармонията и любовта. Опитайте се да наблюдавате внимателно какво се случва наоколо, за да станете част от света около вас. Добър ден за вземане на решения. Също така и за духовна работа.

Дори и най-пасивните по природа хора днес ще станат по-активни и по-енергични. Като цяло, при всички ще се увеличи самочувствието, решителността и смелостта в делата и изявленията. Добре е да срещнете стари приятели, бивши колеги и съученици. Дългогодишните взаимоотношения получават втори шанс. Не предприемайте изясняване на отношенията.

Тъй като черният дроб е уязвим и изложен на риск, е необходимо на първо място да се изключи алкохола, както и мазни и пържени храни, и второ, хубаво е да се проведе серия от процедури за пречистване на кръвта. Можете да варите билки, да пиете пресни сокове, да ядете моркови, боровинки, нар или цвекло.

Веднъж завинаги оставете лошите навици, защото сега ще успеете по-лесно от всякога.

Трябва да се прекара повече време на чист въздух. Благоприятно е да ви духа вятър. За подобряване на кръвообращението и увеличаване на мускулния тонус идете на масаж, вземете парна баня, не се отказвайте от контрастния душ. Болестите на този ден могат да бъдат сериозни и продължителни, но с добра физическа форма бързо ще ги преодолеете. Става преобразуване на вътрешната структура на човека.

В 21-ви лунен ден сексът трябва да бъде активен, енергичен, творчески, изпълнен с нови идеи, нови техники и пози. Крайно противопоказни са скучните и нови полови отношения.

Подстрижката може да ви помогне да се избавите от проблеми със здравето. Но тъй като сега Луната е намаляваща, подстригването ще забави растежа на косата ви. За да се привлече космическата енергия, в прическата днес трябва да се използват метални украшения.

Следва 22 лунен ден от 22:46ч на 8 октомври до 23:38ч на 9 октомври

22 слънчев ден – Подходящо е освобождаването от всичко ненужно. Необходимо е да се освобождавате от всякакви зависимости. Денят не подхожда за нови дела. Може да пробвате да подновите тези дела, които сте изоставили. Не трябва нищо да планирате и да действате по предварителен сценарий. Избягвайте лошите мисли и пожелания.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.