Астро: Труден и сложен период

Луната е в знак Лъв до 19:08ч.

Луната се намира в дома на Слънцето. Емоциите са по-слънчеви и блестящи. Хората проявяват благородство, щедрост, обичат да се хвалят, дават се много обещания. Мъжете са склонни да се държат по кавалерски, преобладава огненият мъжки принцип Ян. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал е висок. Това е най-благоприятното време за хора, които не се страхуват от публика и обичат да се изявяват. Сега хората са по-склонни да харчат пари, отколкото да спестяват. Децата стават по-весели, активни и инициативни.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

Луната се движи на празен ход от 13:33ч до 19:08ч

Това са периоди, когато пространството “бездейства”, “почива” и особена поддръжка на вашите инициативи не трябва да се очаква. Този период не е подходящ за започване на нищо ново, нито за вземане на важни решения, защото те могат да се основават на неправилни предположения или грешни данни. В този период могат да възникнат непредвидени трудности, придобиване на безполезни неща, непланирани събития, закъснения, грешки, недостатъци, нарушения в трафика.

В 19:08ч Луната преминава в земния знак Дева.

Продължава 15 лунен ден до 17:08ч на 26 февруари (от 15:56ч на 25 февруари)

Луната се намира в апогей, на пика на своята енергийна наситеност. Това е много важен период. Този ден в лунния календар се счита за сатанински. Все още може да станете свидетели на много претенции и спорове, провокации. Това се дължи на факта, че днес получаваме огромна космическа енергия, но е много трудно да я контролираме. Ако не искате да разваляте отношенията си с хората около вас, бъдете много внимателни и сдържани. Луната сега е активна и се стреми да ни подхвърля неразрешими ситуации и да ни поставя в неудобно положение.

Това е неблагоприятен ден, в който човек е подложен на различни съблазни и изкушения, а умът му е отслабен и невинаги е в състояние да противостои на отрицателните влияния на околната среда. Инстинктите са силни, самоконтролът е отслабен. Неприятни сюрпризи може да изпънат нервите ви. Не трябва да се губи самообладание. Ако е възможно, трябва да поддържате спокойствие, да не се поддавате на изблиците на емоциите.

Подстрижка – Неблагоприятно за подстригване.

Следва 16 лунен ден от 17:08ч на 26 февруари до 18:23ч на 27 февруари

Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитайте да разберете другите хора. В този ден не трябва да се крещи, не трябва да се държите безцеремонно и предизвикателно. Необходимо е да се запази спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Дори да ви обиди някой, нужно е да се запази равновесието в отношенията. Ако се съобразите с всички съвети, тогава денят ще бъде за вас много благоприятен. Време за контакти с природата, разходки, пътуване.

Ако се замърсят дрехите, дори едно петънце да има, това е признак за духовна нечистота.

Не е подходящо за покупки, подстригване и за сексуални отношения и даже съпрузите трябва да се съобразят с това. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

13 слънчев ден – Добре е да започне цикъл за очистване на физическото тяло и освобождаване от негативна енергия. Всяка лоша мисъл в този ден може да се въплъти в реалността, затова следете внимателно за думите, които изричате и контролирайте хода на мислите си.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.