Астро: Трябва да бъдете щедри и да доставяте радост

Луната е в знак Козирог до 00:45ч на 17 юни

В дните на Козирог всичко е подчинено на чувството на чест, дълг, самодисциплина и отговорност. Ключовите думи са точност, акуратност, твърдост. Най-идеалното време за действия, които се нуждаят от точен и пресметлив разчет. Луната прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, преобладават конкретността, практичността, рационалността. Като правило се намалява състраданието и съпричастността у хората.

Уязвими части на тялото: кости, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас; тялото става по-чувствително към натрупаните соли. Периодът е подходящ за лечение на коремната област, диафрагмата, гръдния кош, лимфната система. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказани. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Лунен календар: продължава 17 лунен ден до 23:39ч на 16 юни (от 22:43ч на 15 юни)

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето. Ден, в който трябва да бъдете щедри, да доставяте радост на хората, които са ви скъпи и да не отказвате нищо на децата. Радвайте се на живота във всичките му проявления. Време за радост и веселие.

Ден на мистериите на Дионис. В този лунен ден в древна Гърция са устройвали свещените вакханалии. Период на вътрешна свобода и разкрепостеност, но не бива да се стига до буйства и пиянства, до крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Този лунен ден е свързан с интуитивното познание, екстаза, преображението. Не бива да се напрягате, да нервничите. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Не следва да се живее по план, защото нещата могат да протекат по напълно различен начин.

По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими. Ако сте в приповдигнато настроение, бодър дух, значи сте здрави както физически, така и психически. А ако усещате тежест в гърдите си, тъжно ви е – верен знак, че някъде грешите, замислете се какво не е наред в живота ви и с вас.

Болестите възникнали в този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Сега може да се яде и да се пие вино – най-добре червено. Най-доброто време да си устроите малък семеен празник, да се съберете цялото семейство дори без повод и да се насладите на общуването. Прекрасен ден за любов и интимност.

Подстригването ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Удачен ден за всякакви покупки. Важното е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 23:39ч на 16 юни до 00:22ч на 18 юни

Слънчев календар – 28 слънчев ден – Добре е да се отложат всички важни дела и да не се започва нищо ново. Проявете внимание и загриженост към близките си. Хубаво е да изчистите всичко наоколо – жилището, тялото, душата. Ден за уединение, за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Полезно е да се медитира, да се четат мантри.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.