Астро: Усетът към всичко добро и лошо се изостря

pixabay.com

Луната е в знак Козирог до 13:22ч

Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате всякакъв безпорядък. Не се плашете да решавате трудни задачи, но избягвайте да са семейни проблеми. За тях трябва повишена чувствителност в емоционален план. В тези дни хората по-трудно изразяват емоциите си. Даже тези, които обикновено са емоционални, сега стават по-уравновесени.

Мислите са устремени към практическата страна на нещата.

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете.

Луната е на празен ход от 06:50ч до 13:22ч.

Нищо важно да не се предприема през това време. Не се препоръчва: да се решават проблеми, да посещавате държавни офиси, служби, инстанции и чиновници, да купувате имот. Това време не е добро за различни видове придобивки.

Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор. Препоръчително е хората, които работят с пари, да бъдат внимателни. Не вземайте кредити, не давайте заеми на приятели. После този човек може да ви стане враг. Спор, ако възникне през това време, може да доведе до разрушителни последици в отношенията.

В 13:22ч Луната преминава в знак Водолей.

Луната във Водолей може да ни донесе различни изненади. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Уязвими стават сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 16:37ч

9 лунен ден продължава и все още може да ви се струва, че не ви върви. Труден ден, тъй като неговата енергия има изключително негативен ефект върху човек. Не правете планове, не започвайте нови дела. Отложете вземането на отговорни решения. Трябва да устоите на негативността и провокациите на деня, да победите слабостите и пороците си, да приемете уроците от живота, да преминете всички тестове достойно. Ден, изпълнен с негативизъм, провокации и измама. Много е важно да се държите сдържано, разумно, с повишено внимание.

Постарайте се да не се занимавате с пари – не харчете, нито вземайте, нито давайте пари на заем. Избягвайте да се срещате с хора, които не ви обичат и ви завиждат. Днес лесно могат да ви урочасат лошите очи, тъй като вътрешната енергия е отслабена. Използвайте техники за защита.

Може да се проявят вашите слабости, да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. В отношенията лесно могат да се породят конфликти. Усетът към всичко добро и лошо семизостря. Днес можете да погледнете на проблема от друг ъгъл, да намерите изход от него в последният момент.

Следва 10 лунен ден от 16:37ч на 4 октомври до 17:15ч на 5 октомври

Morkadis

В 10 лунен ден сме обикновено по-силни и енергични. Затова можем да се заемем с всякакви важни дела – успехът ще бъде обезпечен. Делата, започнати сега, в близко бъдеще ще бъдат успешно приключени, стига да проявите достатъчно активност.

Повечето хора в този лунен ден са приятелски настроени, желаещи да общуват и да споделят опита си. Дори да има неблагоприятни събития, те ща са краткотрайни. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти.

Слънчев календар – 18 слънчев ден – Препоръчва се да бъдете в приятна компания, да общувате с приятели. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир.

Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.