Астро: Хармоничен и светъл ден – подем на духовно равнище

Слънцето е в тригон с Уран – ще бъде динамичен и вълнуващ ден, можем да предприемем нови неща, този транзит ще стимулира свежите и жизнени енергии на нашия живот. Нашата гъвкавост е ключът към успеха ни днес. 

Луната е в знак Стрелец до 23:46ч на 25 декември.

Луната е в знака на Стрелец, което допринася за нашия оптимизъм и щастие. Сега хората са настроени идеалистично и философски. Социалния и обществения живот се активизират. Лесно се възприема всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Препоръчва се да не се вземат важни кардинални решения.

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна. Уязвими са черен дроб, жлъчка, бедрата, седалищният нерв.

Доминиращ 28 лунен ден от 05:50ч на 24 декември до 06:58ч на 25 декември

Това е един от най-хармоничните и светли дни, предназначен за постигане на висшите истини, за духовно прозрение и подем на духовно равнище. Ден за алхимия на душата, когато е необходимо да се работи с астралното тяло, с чакрите. На двадесет и осмия лунен ден много хора получават духовно прозрение. Смята се, че слънцето през този период по специален начин влияе на човек. Като цяло денят е благоприятен.

Ден само за добрите мисли, добрите думи и добрите дела. Всичко в другите дни, което е било неясно и е създавало пречки, днес се прояснява, често от само себе си чрез случайно прииждаща информация.

Денят е изпълнен с мистика. Могат да се случат интересни неща с вас. Характерът им ще зависи от това как ще прекарате лунното денонощие. Отредено ще е на праведника – благо, на грешника – възмездие. В този ден можете да оцените себе си по своите плодове. Ако ви споходят неприятни събития,  това ще е резултат от вашите негативни действия през изминалия лунен месец. Постарайте се правилно да приемете всичко каквото дойде – както хубавото, така и лошото. Не трябва да се внасят резки промени в личния живот, да не се решават сега социални проблеми.

И в душата на човек и в природата цари хармония. Днес трябва да сте в приповдигнато настроение, в добро разположение на духа, да контролирате своите емоции и да се вслушвате във вътрешният си глас. Да се избягват разрушителните действия, негативните мисли и да се казват лоши думи. Не трябва да изпитвате злоба, да задържате обидите в себе си и да се стремите към отмъщение. Молитвата и покаянието в този ден действат благотворно. Препоръчва се да общувате с подходящите хора, това спомага да се повдигне настроението. Вслушайте се в съветите, ако идват от близки хора и роднини. Всички дела, които са с блага цел се отдават лесно и водят до успех.

Днес е ден, в който всички ваши добри дела се възвръщат стократно. С уважение се отнасяйте не само към хората, но и към околния свят. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден иначе ще станете съпричастни към разрушението. Болестите започнали в този ден не са опасни.

Не е подходящо за подстригване. Тя може да снижи вашата активност.

9 слънчев ден –Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Получавате достатъчно сила за преображение, за проявление на творчество.

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.