Астро: Aко се препънете или паднете – това е знак, че Висшите сили ви предупреждават

pixabay.com

Луната е в знак Водолей до 09:24ч на 12 февруари, след което преминава в знак Риби.

Луната изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Доверете се на интуицията си. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Отдайте времето си на семейни ангажименти.

Краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва употребата на алкохол, кафе и лекарства. Да не се напряга зрението. Може да се използват духовни практики.

1 лунен ден до 08:12ч на 12 февруари

2 лунен ден от 08:12ч на 12 февруари до 08:39ч на 13 февруари

Символ на деня е рогът на изобилието. Към нас идва нова космическа енергия и трябва да се приеме всичко, което дарява щедрата Вселена. Всичко, което идва в този ден, ще бъде полезно и ще бъде важно при изпълнението на плановете, дори и да причини известен дискомфорт.

При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Възможно е да възникнат проблеми с документи. Ако отдавна сте искали да промените нещо, сега е подходящ момент. На този етап ще получите всичко необходимо за осъществяване на своите планове и мечти. Важно е да запазите вътрешна увереност в действията си и в правилността на намеренията си. Съмнението ще унищожи всяко начинание.

Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да не се допускат негативни емоции. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако конфликт започне сега, ще продължи през целия месец. Не трябва да се проявява алчност и агресия. Добре е да бъдете великодушни, милосърдни, щедри. Общувайте с приятни на сърцето ви хора, посещавайте културни мероприятия. Ако чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек.

Да се внимава с приема на лекарства и алкохола. Възможно е да изпитате глад и зверски апетит. За днешния ден е напълно нормално, но трябва да се въздържате и да не преяждате. Подходящо е за йога и други физически практики. В облеклото изберете веселите и радостни цветове, откажете се от черните и тъмните. В този ден молитвите имат голямо значение особено произнесени в храм, но те трябва да се отнасят сега само до вас, не до други хора.

Може да предприемете в семейството някои реформи. Ако отдавна сте забелязали, че е време да промените нещо, то сега е момента, особено що касае и другите членове на семейството. Лесно ще бъдат приети, без възражение.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники и позиции. Идеалното време да добавите към сексуалния си живот нещо ново, неизвестно, нов нюанс, с една дума – нещо вълнуващо.

Втори лунен ден е за разширяване на сексуалната палитра от умения, затова е добре да почете малко от древните трактати – на „Кама Сутра“, „Ананга – чин“, „Тао на любовта“, Тантра.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това, косите ви може да започнат да се навиват.

Не трябва да правите нищо важно между полунощ и 3 часа сутринта. Добре е да спите, но ако не можете, то бъдете внимателни. Този времеви промеждутък се характеризира с изключителна нестабилност на енергийните потоци, така че можете да очаквате всичко.

29 слънчев ден – Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Благоприятно е за разговори, но следете за словото, което изричате.

Днес ако се препънете с единия крак или паднете, това е знак, че Висшите сили ви предупреждават за някаква опасност. Лош знак е да загубите нещо материално.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.