Атлантите гиганти от миналото са живи и до днес?

4

Следа от гигант, Айн-Дара, Сирия. © Ернст Мулдашев

Teзи кургани са открити от руски учени по време на експедиция в Башкирия.

Подробности разказва ръководителят на експедицията – известният пътешественик проф. Ернст Мулдашев.

Преди 13 000 години

„Аргументи и Факти“: Доколкото е известно, преди няколко години сте изучавали могили на гиганти по време на експедиция в Сирия, където сега бушува война.

Ернст Мулдашев: За щастие успяхме да го направим. Сирия е невероятна страна. Там се наброяват 70 мъртви града на атланти. Там се намира охранявана от алевитите гробница на Авел – сина на Адам. Дължината на гробницата е 5,8 метра. Смята се, че Авел е загинал още като дете, а Адам е имал ръст 11 метра.

Общо в Сирия, предимно в района на Халеб, открихме 7 гроба на гиганти. Беше открита и следа от гигант с дължина 90 см, която по анатомични изчисления трябва да принадлежи на човек с ръст 10 метра и тегло 3,5 тона.

Смятате, че и в района на Башкирия някога също са живели гиганти?

За това говори народният епос „Урал Батир“, в който много персонажи (Катил, Кахкара, Азрака и др.) са били гиганти, да не говорим за самия Урал Батиир, който се описва като великан, яхнал огромен лъв.

В какви времена може да се случили описваните в този епос събития? В Башкирия няма лъвове, още повече гигантски… Или епосът „Урал Батир“ е бил заимстван?

Едва ли епосът е бил заимстван – народните предания обикновено са свързани с локални точки по Земята. По-скоро той описва катаклизъм, наричан Малкия потоп, случил се на Земята преди 13 000 години. Този катаклизъм е описан от Платон и Блаватска, назована е и датата, когато от удар на комета е потънал континента на атлантите в района на Бермудския триъгълник.

Духът ще се върне в тялото

Какви могили на гиганти сте успели да откриете в Башкирия?

Преди всичко това е предполагаемия гроб на Урал Батир, който се намира в планинска местност недалече от връх Шатак и представлява каменен овал с размери 23×6 м.

От векове башкирите смятат, че именно тук е погребан Урал Батир. Инициативна група начело с Фарида Айтбаева довела тук екстрасенси, които твърдели, че под земята на дълбочина 4 метра се намират костите на гиганта.

5

Предполагаемият гроб на Улан Батир. © Ернст Мулдашев

Още един предполагаем гроб на гигант се намира на връх в планината Юрматау (Южен Урал – б.р.) и изглежда като участък без трева с размери 7×3 м. Местните от древни времена се прекланят пред това място. Тук хората често губят ориентация, зверовете заобикалят това място отдалеч.

Morkadis

Съвсем близо до ахуновските менхири, в края на поляната се намира странен хълм с размери 50×20 м, който също се смята за гроб на гигант сред местните жители.

Но най-любопитна се явява необичайната каменна могила с диаметър 150 метра и височина 50 метра, сякаш специално насипана на платото сред гъстата гора недалеч от селище Бурзян. Според народните предания се смята, че в тази могила спи в седнало положение 5-метров гигант.

Обстоятелството, че гигантът спи в седнало положение, е доста значимо, тъй като напомня феномена сомати, или самоконсервация на човешкото тяло. В състояние на сомати се изпада само в седнало положение и само в пещери, където се съхранява температура на земята +4 °С.

3

Необичайният каменен хълм и предполагаемата схема на разположение на гиганта в сомати. © Аргументи и Факти

Тибетските лами твърдят, че в сомати тялото се вплътнява, в него спират обменните процеси, тялото може да просъществува хиляди и милиони години. Когато е необходимо да се съживи продължи активен живот, духът се връща в тялото, тъй като е съединен с него чрез така наречената сребърна нишка.

На Изток смятат, че сомати е основа на човешкия генофонд и че на Земята и досега в състояние на сомати живеят огромно количество хора от предишни цивилизации (атланти и лемурийци), които са били гиганти.

Разказвали сте за сомати в пещерите на Хималаите и Тибет. Нима ги има и в Русия?

Когато изучавахме йоги по време на хималайската експедиция, един от йогите ме попита: „Как се охраняват сомати пещерите в Русия?“ Спомням си, че бях много учуден.

Искате да кажете, че гигантите от предишни времена не са загинали и чакат своя час?

Да, освен това, смятам, че не само едните Адам и Ева са били прародители на хората, те са били много.

инфо: megavselena.bg

Вижте още: 

ПРЕДСКАЗАНИЯТА НА ЕРНСТ МУЛДАШЕВ ЗА СВЕТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.