Ванга имала пророчество за пандемията и датата 22.12.2020

Сергей Косторной разказал това точно преди година, но тогава никой не му повярвал

Човекът, който твърди за себе си, че е бил близък приятел на Баба Ванга – Сергей Косторной – още през декември миналата година разказал в телевизионното предаване „На самом деле“(„В действителност“) по руския Канал Първи, че пророчицата е предрекла пандемията преди години. В кадрите  от отминалия епизод се вижда, как твърдението за възможна световна пандемия е отхвърлено от професор в студиото, който обяснява, че в света в момента няма толкова силен вирус, който да може да предизвика подобни катаклизми. Месец по-късно светът научава за страшния коронавирус, а през март 2020-а СЗО обявява пандемия.

По думите на Косторной, бедите не свършват дотук. Според него би трябвало да се притесняваме от датата  22.12.2020. Денят с петте двойки. Той има ясен спомен от разговора си с Ванга, в който тя говори за деня с петте двойки – щяло да се случи нещо глобално в този ден. Друг е въпросът, че това може и да е друга дата, вече отминала – 22.02.2020.

„Ако не се случи чудо и човечеството не се вразуми, продължи да нагнетява зло, да преследва парите, да прави войни – то могат да се случат такива неща като всеобща епидемия от тежка болест“ – цитира Ванга Косторной.

Според него в деня на петте двойки, човечеството ще понесе колосални загуби. Той не изключва възможността думите на пророчицата да означават и начало на нова война.
Според приятеля на Ванга на 21 и 22 декември се очакват сериозни слънчеви изригвания и това би могло да усложни предстоящите събития.

Но също така отбелязва, че според разговора с Ванга, който са водили, човечеството щяло да се справи с пандемията до 20 март следващата година. В деня на пролетното слънцестоене и влизането на Земята в „петото измерение“ започват всички промени към по-добро.

Явно, че руската аудитория обича да търси пророчествата на Ванга, за да си обясни с тях случващото се, защото същият въпрос – предсказала ли е тя пандемията и излекуването от нея, се обсъжда и от Андрей Малахов в предаването „Прямой эфир“ (Пряк ефир) по телевизия „Россия 1“ още през март тази година. Отново гост е журналистът Сергей Косторной. Тук вече фактите са малко повече и Малахов излъчва кадри от старо интервю на пророчицата за бъдещето на Русия, в което тя казва: „Ще дойде беда от жълтите хора. Хората ще умират, но Русия ще се справи“. Думите на пророчицата са със симултантен превод, така че точно какво казва на български се чува лошо.

Косторной е убеден, че в това видео, снимано през април 1995 година, става дума за коронавирус, макар че пророчицата не изрича самата дума, а само разказва за явлението. Според думите му Ванга е говорила за болест, която идва от изток и ще засегне 100 милиона души. Ванга казала, че епидемията щяла да затихне към средата на пролетта, а после може да се възобнови.

Косторной припомни, че Ванга никога не е предсказвала нито точни числа, нито точни дати за каквото и да било. Тя е отъждествявала събитията с някакви предмети или природни явления, за да има повече яснота, в думите й никога не е имало конкретика.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Снахата на Ванга: Помня, когато каза, че ще има нови болести, които ще поставят на изпитание човечеството

Баба Ванга: Георги Аспарухов е убит!

Ванга: Две важни личности ще се родят през 2021 г.

Екстрасенската Ели Логинова разкри какво е съзряла Ванга в Царичина

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.