Астро: Висшите сили дават днес втори шанс

Луната е в знак Водолей до 05:23ч на 16 октомври

Подходящо време да се занимаваме с това, което ни увлича, с творческите си пориви, с нови проекти, срещи с приятели. Настроението е променливо. Поведението – свободно, непредсказуемо, освободено. Подсъзнателно се търси свобода, промяна. Събужда се интереса към всичко ново, необичайно. Човек може да започне се бунтува и противи на това, което счита за несправедливо. Увеличава се вероятността от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, проблеми с комуникационните връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система.

Лунен календар –  8 лунен ден до 16:16ч на 14 октомври (от 15:33ч на 13 октомври)

Ден за възраждане и кардинални промени, наситен с космическа енергия. Сега се пренастройва не само целия организъм, но и вътрешното съзнание. В този период става преоценка на ценностите, появяват се нови идеи, намират се решения по наболели въпроси. Някои хора могат да почувстват нерешителност, раздвоение и неувереност. Основната характеристика на този лунен ден е трансформация и възраждане. Неслучайно символ на деня е птицата Феникс. Бъдете внимателни с огъня.

В 8 лунен ден Висшите сили дават на човек втори шанс да въплъти в реалността онези свои проекти, които не са се осъществили или са били отложени по някаква причина. Обаче към реализацията на вашите замисли сега трябва да подхождате като използвате нови методи и нови нестандартни решения.

Денят може да поднесе много неочаквани изненади. Това може да ви застави да вземате бързи нееднозначни решения.  Не се преуморявайте, избягвайте излишната суета и бързането. Не планирайте нищо, което изисква голямо напрежение. Особено подходящо е за занимания с интелектуален труд, да се работи с текстове, да се четат книги и да се решават логически задачи. Благоприятно е за миротворческа и благотворителна дейност.

Спорове, конфликти възникнали сега, могат да се окажат фатални. Старайте се да ги избягвате. Всяка ваша дума може да измени хода на събитията, да разбие съдбата на някого. 8 лунен ден се явява още ден на прошката. Анализирайте ситуацията от гледна точка на днешния ден. Сега всичко може да ви изглежда по различен начин, даже глупаво и смешно. Проявете топлина и любов към своите близки.

Заболявания започнали в този ден болестта може да се окажат много опасни. Често става грешка с диагнозите.

9 лунен ден от 16:16ч на 14 октомври до 16:51ч на 15 октомври

9-ия лунен ден е опасен по свой начин, тъй като тъмните сили се събуждат и се опитват да ни съблазнят, подлагат ни на изпитания. През цялото лунно денонощие ще чувствате негативната енергия и нейното въздействие. Могат да се изявят слабите ни страни и нашите недостатъци. Различни провокации ще идват от всички страни, така че останете скромни и не се поддавайте на илюзии. Тези, които имат чиста съвест, няма нужда да се притесняват от отрицателните последици.

Слънчев календар – 28 слънчев ден – Проявете внимание и загриженост към близките си. Добре е за уединение, медитации. В никакъв случай не се поддавайте на провокации и отбягвайте изкушенията и съблазните през деня.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.