Влияе ли името върху бъдещето на човека?

Според историците името Ана е прокълнато.

Да си припомним само Ана Болейн – втората съпруга на Хенри VIII, която губи главата си на гилотината заради недоказано предателство

Тежка участ застига и Ана Австрийска, Ана Романова и др. Съдбите на тези жени са едновременно славни и трагични…

ТАЙФУНИ С НЕЖНИ ИМЕНА

Влияе ли името върху бъдещето на човека? Еднозначно – да! В това са уверени учените, изследващи ономастиката – науката за имената.

Самата концепция, че името определя съдбата, се появява в последната четвърт на миналия век. И историческите факти позволяват да се сравнят и съпоставят характерът и животът на хората и имената им.

Според доктора на психологическите науки Борис Хигир по името може да се определи не само характерът, но и миналото. И дори бъдещето! Хигир е автор на повече от десет книги за значението на името и неговото влияние върху съдбата на човека. Авторът и милионите му читатели са уверени, че знаейки тайната на името, можем да си осигурим безгрижен живот.

Някои необичайни и красиви женски имена даряват своите притежателки със силен и твърд характер, но и предвещават трудна съдба. Всеки сам решава да вярва, или да не вярва. Но си струва да се замислим.

ВЯРА

Флегматична и затворена натура с много сложен характер. Не се мята в крайности, спокойна е. Но ако посегнете на нейното, може да се защити. Обикновено е невъзмутима и спокойна, трезво гледа на живота. Винаги знае какво иска и никога не пропуска да вземе своето.

Материалната сметка при Вяра е на първо място. Смята, че в живота главното са добре платената работа и хубавото жилище. Охотно сменя любимия мъж за някого, който е по-успял, на когото ще е вярна и предана. Може би затова е обречена да тъгува по идеалния партньор. Животът на Вяра е изпълнен с изпитания и трудности. С възрастта натрупва вътрешни противоречия и страда, като изпада в депресия.

АНА

Ана е добра, скромна и женствена натура. Много доверчива, безкористна и винаги готова за саможертва. На нея може да се разчита във всяка ситуация. В реалния живот, когато Ана срещне лице в лице трудности, не е способна да се защити. В резултат се затваря в себе си, бездейства и очаква промени.

Бъдещия си партньор Ана избира сама. Но тъй като е неоправна, в семейния живот не й върви. Никога няма да изостави мъжа си алкохолик, ще прости изневярата и ще носи кръста си цял живот. Но това не означава, че ще е вярна. По-скоро обратното. Животът й е вечно търсене и ходене по мъките в преследване на идеала.

Morkadis

ТАТЯНА

Силна и властна, малко грубовата жена. Има мъжка настройка на ума, характер и навици. Татяна е праволинейна и напориста, практична и меркантилна.В бизнеса няма равна, в службата заема ръководна длъжност. Във всяка дейност достига висоти. Всичко, което прави, го прави не за себе си, а за близките си. Твърдо уверена е, че високото положение е главното преимущество в живота.

Мързелът и слабохарактерността не са характерни за Татяна. Много й е трудно да намери мъж и още по-сложно – да създаде семейство. Тя или остава сама, или е разведена с деца. При това инициатор на разрива на отношенията винаги е тя.

Много е строга и взискателна. Всички тези черти на характера са абсолютно женски. Затова Татяна е много нещастна в личния си живот. Очакват я драми и спорове на семейното поприще. Понякога дори децата отказват да общуват с такава властна майка.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Нумерология на името според Петър Дънов

Всяка буква от името ви показва много важно ваше качество!

Нравът на кое диво животно носиш според името си?

Каква сила е закодирана в името ти? Провери с този тест

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.