Вълшебен тест: От коя магична чаша си избирате да пиете, за да разберете, какво може да ви се случи в бъдеще

Чашата е свещен съюз между мъжете и жените, които дават живот на света. Коя от тях ще изберете? Това ще ви помогне да научите повече за магията (душевната мощ), която притежавате!

Стъклената чаша се използва като контейнер за течности, използвани и в магически обреди. Тя е свързана с водната стихия и божественото женско. Разбира се, заобиколен от много история, магичният бокал е един от най-вълшебните инструменти, които трябва да имат всички вълшебници.

Изберете една чаша, от която искате да отпиете. Нека духът ви я избере. Ако позволите на себе си, наистина да се свържете с някоя от 6-те чаши долу, можете да научите много за техните магически способности.

6

Ако сте избрали 1 –  Вие сте Лечител

Украсена с тюркоаз, тази чаша носи дара на изцелението за всички, които пият от нея. Змии, които са преплетени, трансформираната среда е невероятна способност да знаете тайните на лечебните билки и лекарства от всякакъв вид.
Ако изберете тази чаша, трябва да разгледате лечебното изкуство, тъй като вие сте естествено склонни към него, и ще просперирате, като лекувате хората в нужда.

Ако сте избрали 2 –  Вие сте церемониална магьосница
Можете дори да разбирате най-трудната магията. Избрали сте египетски потир украсен с йероглифи. Вашите сили се проявяват във факта, че те контролират хаоса, а вие имате дисциплиниран ум.
Ще цъфтите, ако започнете да практикувате изкуството на церемониалната магия и с ритуали можете да отключите дори и най-интимните тайни.

Ако изберете 3 – Вие сте вълшебник
Ако пиете от тази чаша, тя носи подкрепа от Бога. Три аспекта на божественото са обединени в едно, което ви дава възможност за по-голяма яснота в разбирането на Свещената воля.
Трябва да практикувате просвещаване в божията роля на земята, като се стараете да обяснявате единението на Човека с Бога.

Ако изберете 4 –  Вие сте Елементалист
Украсена с цветя и символи на четирите елемента (въздух, вода, земя и огън), тази чаша дава способността да разбирате и да бъде в единение с всички елементи.
Започнете, като погледнете в елемента, който чувствате по-близък и задълбочнете отношения с него. Можете да отключите Великата тайна.

Ако сте избрали 5 –  Вие сте Медиум
Мислите за всичко, което е невидимо за очите, виждате отвъд явните и ледно разпознаваеми неща, тяхната същност и притежавате способността да виждате същественото.
Действайки като мост между света на духовете и на хора, можете да се интегрирате и от двете страни. Започнете да практикувате това, което винаги сте знаели, че е ваша дарба.

Ако сте избрали 6 – Вие сте вълшебница
Пиенето от тази чаша ви дава способността да се свързвате с природата и да вършите чудеса. Двойната спирала показва връзката ви с Майката Земя.
Прекарвайте повече време сред природата и призовавайте свещените сили, които са там. Бъдете сигурни, че ако задълбочите отношенията си, ще може да разберете, каква е тайната за всички нас.

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.