В какво е най-добра всяка една зодия

зодии

Всяка зодия си има силните и слабите страни. С някои от тях сме наясно, други са съвсем скрити за нас. Открийте в какво сте най-добри:

НАЙ-СИЛНАТА ЗОДИЯ

Може и да се изненадате, но това е зодия Риби. Да, тези романтици с нежни души всъщност са и най-силните характери, събрали много мъдрост под воала на емоцията. Защото, каквото и да става, те може да се огъват, но никога не се чупят!

НАЙ-СЕКСАПИЛНАТА ЗОДИЯ

Това е Овенът. Нейните представители са енергични, решителни, но по-важното е, че от тях струи магнетизъм, който няма как да се обясни. Дори, когато въпросният субект не блести с неземна красота, пак около него има рояк от ухажори от противоположния пол. Това се дължи на тази почти мистична, мощна сексуална енергия.

НАЙ-НАДЕЖДНАТА ЗОДИЯ

Това е Девата. И под надеждна се има предвид няколко неща – вярност, закрила и грижовност. Може и да мрънка, може и да критикува, може и да ви дразни с безкрайните си претенции. Но щом сте спечелили сърцето й, нито ще ви изневери, винаги ще гледа нуждите ви да са задоволени. А ако някой иска да ви навреди, ще го накара да съжалява, че се е родил.


НАЙ-КОВАРНАТА ЗОДИЯ

Едва ли ще се изненадате, че това е Скорпионът. Реши ли да си отмъсти, ще действа до край и няма да пропусне и най-дребната възможност да ви заболи. В същото време, ако той върши нещо подло и нередно е почти невъзможно да го заподозреш. Изобщо, хората са казали, прави, струвай, но не си навличай Скорпион за враг.

НАЙ-КРАСИВАТА ЗОДИЯ

Що се отнася за хубав външен вид, Природата е най-благосклонна към Стрелеца. Представителите на тази зодия обикновено имат слаби, стегнати, гъвкави и много симетрични тела. Нещо повече – те са и много суетни и се стараят винаги да изглеждат добре. Което още повече подсилва тяхната привлекателност.

НАЙ-КЪСМЕТЛИЙСКАТА ЗОДИЯ

Да не кажем направо най-щастливата, е Близнаци. Те по природа са оптимисти (и има защо) и всеки Близнак, отклонил се по пътя на негативизма, само ще си пати. Но като цяло Близнакът винаги се озовава на точното място в точния момент. Не винаги му върви в лотарията, например, но съдбата му е такава, че каквото и да става, в крайна сметка накрая той пак печели нещо.

НАЙ-СЕМЕЙНАТА ЗОДИЯ

Morkadis

Безспорно това е Ракът. За представителите на тази зодия семейството е всичко! И едва ли има друга зодия, която да им стъпи на малкия пръст по възпитание на деца, умения за създаване на уют, грижовност и себераздаване. Не случайно за Рака е много важно да открие партньор високи морални ценности и добра душа.

НАЙ-ОБЩИТЕЛНАТА ЗОДИЯ

Стане ли дума за убеждаване, разбиране, дискусия, защита или просто сладки приказки, Везните нямат равни. Те могат да разгледат въпроса от абсолютно всеки ъгъл и да анализират всяко евентуално развитие. Но по-важното е, че намират общ език с абсолютно всеки един човек! Ще очароват както президента, така и клошаря, ровещ в кофата.

НАЙ-ПОТАЙНАТА ЗОДИЯ

Е Козирогът. И не знаме дали потайна или неразгадаема е по-точната дума. Или и двете. Не само, че не споделя чувствата и мислите си, ами и почти винаги запазва хладнокръвие и не можеш дори да предположиш какво точно се крие в главата й. Колкото и добър психолог да си, ако Козирогът сам не пожелае да ти разкрие, не можеш да изкопчиш нищо.

НАЙ-ПРЕДСТАВИТЕЛНАТА ЗОДИЯ

Е Телецът. С перфектни обноски, рядко се изказва нетактично и умее веднага да поправи нещата, ако това се случи. Не обича конфликтите и винаги ще помогне, ако го помолите. Той е толкова изискан, благороден и умен, че в компанията му често изглеждаш като селския глупак, дошъл за мъдрост или помощ при везира.

НАЙ-НЕЗАБРАВИМАТА ЗОДИЯ

Естествено, е Лъвът. Няма как да се устои, (камо ли забрави) на това кралско величие, което винаги блести в тълпата. Като добавим и чувството за хумор, високия интелект, чудесни маниери и бохемско присъствие, тази зодия наистина те кара да се влюбиш за минути. А след това да ти отнеме месеци, дори години, да си я изкараш от ума. Ако изобщо успееш…

НАЙ-БЛЯСКАВАТА ЗОДИЯ

Екстравагантни, оригинални, модерни, стилни, като звезди от големия екран са Водолеите. Буквално с два парцала ще си спретнат тоалет висша мода. Невероятно усещане за стил дори в най-нестандартното облекло. И не само. Самото им излъчване внушава, че са нещо повече от другите. Че ще е истинска чест да ти обърнат внимание.

инфо: highviewart.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.