В този ден светът отразява вашите мисли, чувства и проблеми като огледало

Луната продължава да е в знак Лъв до 11:32ч на 13 юли

Луната се намира в дома на Слънцето – богът на любовта, радостта, творчеството, съзиданието. Емоциите стават по-слънчеви и блестящи. Хората проявяват благородство, щедрост, обичат да се хвалят, дават се много обещания. Мъжете са склонни да се държат по кавалерски, преобладава огненият мъжки принцип Ян. Нараства увереността в собствените сили. Енергийният потенциал е висок.

Това е най-благоприятното време за хора, които не се страхуват от публика и обичат да се изявяват. Любовните отношения стават по-страстни и романтични. Подходящо за весели компании, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигове в живота. Сега хората са по-склонни да харчат пари, отколкото да спестяват. Децата стават по-весели, активни и инициативни. Сърцето и гръбначният стълб са много уязвими, да не се натоварват. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите.

Лунен календар –  4 лунен ден от 08:00ч на 12 юли до 09:08ч на 13 юли

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото. Именно в този лунен ден нашите прародители са вкусили от забранения плод и са били изгонени от Едем. Мотото на днешния ден е : “Десет пъти премери и един път режи”.

Добре е този ден да се прекара в усамотение, в отдаване на любимото хоби. По-добре е да отделите време за себе си и за близките си. Не подхожда за колективна работа. Бъдете внимателни в този период и не извършвайте неразумни постъпки, не предприемайте прибързани решения. Много тайни днес могат да станат явни, а казаните думи да се обърнат срещу вас.

В 4-ия лунен ден светът отразява вашите мисли, чувства, проблеми и недостатъци като огледало. Същото важи и за вашите близки. Ако днес поведението на партньора или детето ви се струва дразнещо, помислете върху това. Това, което ви дразни у тях, го има и вътре у вас. Ако сега давате съвет на приятел/ка за решението на техен проблем, лесно можете да видите решението на вашите собствени проблеми.

Ден на вербалната магия. На този лунен ден е добре да се четат молитви и мантри. Днес всички думи притежават специална сила и следователно се изисква съзнателно отношение: „Казана дума, хвърлен камък.” Изреченото веднъж не се връща и дори случайно изпуснатата лоша дума може да причини зло. А думите изречени с добра помисъл, ще отидат за благо.

Тежък за организма ден. Физическото натоварване е добре да се избягва. Ако днес имате проблеми с мускулите или шийният отдел, това означава, че нарушавате законите на Вселената, вървите срещу божественото.

4 лунния ден не е подходящ за хирургични интервенции, дори медицинските процедури не трябва да се провеждат сега. Уязвими са черен дроб, кожа, кръвоносната и лимфната системи. Възможни са и появи на алергични реакции. Болести започнали днес, обикновено протичат тежко и ако не се обърне внимание навреме, могат да станат хронични.

Секс – Нужно е да бъдете внимателни и към интимните си връзки, особено ако не сте в брачни отношения. Използвайте по-леки форми на секс, ако сте решили да го правите. Това е ден на грехопадението и големите съблазни. Рискувате да се заразите от венерически болести, ако бъдете с малко познат партньор.

Подстрижката ще попречи на реализацията на вашите планове, ще осуети бизнеса ви. Вашият енергообмен сега набира скорост. Вие самите се явявате силни „предаватели”, които излъчват в пространството своите идеи и стремежи. Ако в момента ви устройва здравето и личния ви живот и нищо друго не желаете, то въздържайте се от подстригване в този ден. Ако се подстригвате ще настъпят изменения, но те са непредвидими.

Слънчев календар – 24 слънчев ден – Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да не влизате в конфронтация. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Старайте се около вас да има много светлина, избягвайте тъмните места и помещения.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.