Годишен хороскоп за Близнаци за 2020 г.

Новата година ще ви завари в позиция, в която може да си позволите много повече отколкото предполагате. Ще имате възможности за развитие и мероприятия, в които да изпъкнете. Сега е моментът да се борите с по-високо място в работата. Случайно събитие ще отвори пътя пред вас за кариерно издигане. След първоначалния тласък ще трябва да запретнете ръкави и да докажете, че сте достойни за шанса който ви е даден.

Февруари ще силен период особено за онези от вас които се занимават с технологии. Това е добро време за развитието на бизнеса ви и за неговото разширяване. Контактите с високопоставени лица ще са от решаващо значение. От 17 февруари започва първия ретрограден период за годината. Той ще продължи до 10 март. През това време се съсредоточете върху завършването на стари проекти, но не започвайте нови такива. Бъдете подготвени за евентуални проблеми с техниката. Може да се случат недоразумения в общуването с колеги и в близкото ви обкръжение. Втората половина на март месец е подходящо време за реализирането на идеи, които са ви хрумнали внезапно. Изненадващи обстоятелства предимства пред останалите. Това е моментът, в който може да повишите доходите си.

Април ще бъде вашия златен месец на годината. Тогава ще бъдете обградени от любов. Финансови трудности не се очакват. Май ще засили амбициозността ви и ще имате много идеи за вашето лично развитие и израстване. Ще искате всичко да се случва сега и веднага. Това няма да е лесно ще се наложи да преодолеете много препятствия. Все пак късметът ще ви се усмихне, така че бъдете готови за сериозни успехи. Това е месец, в края на който може да си подарите кратка почивка.

Юни е добро време за пътувания за осъществяване на замисли, свързани с вашата ваканция. Ако имате възможност посветете целия месец на отпуската си. През юли е добре да не планирате пътуване. Това е подходящо време за ремонт и подобряване на жилищните условия. Посветете времето си за постигане на повече хармония в семейството. Времето е подходящо за разрешаването на семейни въпроси.

През август ще имате големи желания, но не толкова възможности да ги осъществите. Ще се наложи да запретнете ръкави, ако искате да си подарите още почивка през летния сезон. Възможни са сексуални изкушения. Вие най-добре знаете как да постъпите.

Септември ще ви дари с любов и разбирателство семейните отношения. Месецът може да ви сблъска с необходимостта от разрешаването на юридически въпрос. През октомври се постарайте да имате резервен план за всяка ситуация. От втората половина на месеца Меркурий отново ще е в своето ретроградно движение, затова бъдете предпазливи.

През ноември направете така че да разполагате със спестени финансови средства в случай, че възникнат непредвидени разходи. Самостоятелните представители на знака ще трябва да си отделят повече време, за да смогнат да отидат на всички срещи, които им предстоят.

Макар и изпълнен с предпразнично настроение декември ще ви предостави много възможности. Някои от вас може да разширят бизнеса си извън страната за да получат покана за работа в чужбина. Не подценявайте и развитието си в сферата на висшето образование. Краят на месеца ще ви победи атмосфера изпълнена с много любов, верни приятели и достатъчно в средства, за да прекарате празниците по ваш вкус.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за придвижване, като кола. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

– от 17 февруари до 10 март;

– от 18 юни до 12 юли;

– от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Morkadis

инфо: actualno.com

Вижте още:

3-те зодии, чиито живот ще се промени коренно през 2020-та година

Ясновидката Гюкчен в прогнозата си за 2020 г.: Настъпва годината на хората!

За 2020-та: Най-важният съвет, който всяка зодия трябва да получи

2020 година ще е високосна

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.