Годишен хороскоп за Везни за 2020 г.

Очаква ви една истински добра година. Ще постигнете повече, отколкото можете да си представите, но нищо от това, което получите няма да ви се даде лесно. Затова пък резултатите ще са трайни. Януари е важният старт за всички представители на знака. Успехът ви ще зависи от това доколко сте способни да проявите адаптивност. Бъдете готови във всеки един момент да се настроите за различни по вида си дейности.

Февруари и март е добре да наблегнете на заздравяването на отношенията с важни за вас хора. Това са месеците, в които е много важно да си осигурите стабилна основа, върху която да градите в следващите месеци.

Април ще бъде изпълнен с оптимизъм. Това е месецът, в който трябва да помислите за себе си и да си давате редовна почивка и мигове, изпълнени с приятни занимания само за вас. Тогава не приемайте никакви обвинения по свой адрес.

През май е добре някои от идеите ви да видят бял свят. Това е добро време за презентации.

Лятната почивка може да бъде разпределена на кратки периоди през цялото време. Ще има моменти, в които няма да може да пренебрегнете служебните си задължения, независимо от почивния сезон. Осигурете си достатъчно слънце, море, планина – разнообразието ще ви зареди с нови сили и ще повиши тонуса ви.

През септември ще трябва да преминете своеобразен изпит. От състоянието на нервите ви ще зависи крайният изход от ситуацията. Хубаво е да отхвърлите всякакви съмнения в себе си. Може да си позволите малки грешки и пропуски и да реагирате на тях с чувство за хумор.

Октомври и ноември ще ви издигнат на нивото, което напълно сте заслужили. Тогава само ще трябва да се наслаждавате на постигнатото. Декември може да ви се стори малко скучен. Това е време, което да запълните с нови занимания и интереси. Важното е да се развиваме, а не да оставаме същите.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, както средства за придвижване, като кола. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

– от 17 февруари до 10 март;

– от 18 юни до 12 юли;

– от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

инфо: actualno.com

Morkadis

Вижте още:

3-те зодии, чиито живот ще се промени коренно през 2020-та година

Ясновидката Гюкчен в прогнозата си за 2020 г.: Настъпва годината на хората!

За 2020-та: Най-важният съвет, който всяка зодия трябва да получи

2020 година ще е високосна

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.