Годишен хороскоп за Овен за 2021

2021 г. предвещава много промени, които в повечето случаи ще са за добро. Юпитер, Уран, Марс и Плутон ще имат голямо планетарно влияние върху Овена, особено около Пролетното равноденствие и Зимното слънцестоене. Овните ще бъдат изправени пред много решения и в крайна сметка изборите, които направят, ще определят годината им.

Любов през 2021 за Овен

Годината започва с Венера в Козирог, където ще остане до началото на март. През това време на Овните ще им бъде много по-лесно да общуват с партньора си. Ако пък са необвързани, е много вероятно да срещнат бъдещата си половинка.

По тази причина ако вече сте в романтична връзка, може да ви се наложи да се върнете към проблеми, породени от липса на комуникация. Това може да се превърне в проблем през първата половина на годината, когато Марс е във Везни. Тази комбинация води до силни емоции и прави хората по-склонни към кавги от обикновено. Ако не можете да правите компромиси или да обсъждате проблемите си, това може да означава край на връзката ви.

Независимо дали сте в романтична връзка или не, много е вероятно да се почувствате по-пламенни след средата на юли (и през останалата част от годината след това), тъй като Юпитер ще се премести в Лъв. Това ще ви насърчи да бъдете по-романтични и да изразявате повече любовта си. Ако вече сте в романтична връзка, тези емоции могат да ви помогнат да подобрите отношенията си. Внимавайте обаче с изкушенията, тъй като неконтролируемата ви страст може да доведе до изневяра.

Кариера през 2021 за Овен

Освен че Венера в Козирог ще помогне за подобряване на вашите приятелства и романтични отношения, тя също ще повлияе на вашата комуникация на работното място, като направи проектите, ръководени от екип, много по-лесни за работа. В началото на годината Овните вероятно да се разбират по-добре с шефовете си. Ако получите повишение или увеличаване на заплатата през 2021 г., това ще стане през януари или февруари.

Тъй като Марс ще е във Везни от началото на годината до юли, работата ви през това време ще бъде много натоварена. За щастие през първата половина на годината се очаква да бъдете по-продуктивни от обикновено. По този начин 2021 година за Овните ще се балансира. Но ако обаче не намерите време да си починете, ще се окажете много под стрес.

Финанси през 2021 за Овен

Навлизането на Юпитер в Лъв в средата на юли ще повлияе и на вашите финанси. В зависимост от вашите действия и инвестиции това може да е за добро или за лошо. Използвайте талантите си във ваша полза, тъй като 2021 г. може да бъде годината, през която хобитата ви могат да ви помогнат да печелите пари. Също така, ако имате средства да инвестирате в недвижими имоти, тази година е препоръчително да го направите.

Семейство през 2021 за Овен

Влиянието на Юпитер ще се отрази и на семейния ви живот тази година. През този период може да се почувствате по-изпълнени с енергия и готови за забавления, което може да повлияе положително на отношенията с децата ви или други млади роднини. Това обаче не означава непременно, че 2021 г. е подходящ момент за раждане на повече деца. Ако вече имате деца, просто се опитайте да прекарвате повече време с тях.

Здраве през 2021 за Овен

Нептун в Риби ще насърчи Овните да погледат интроспективно на живота си. Особено важно е тази година да се погрижите за психичното си здраве. Препоръчително е да пробвате медитация, йога или нещо друго, което ще ви помогне да се отпуснете. Ако успеете да намалите нивата си на стрес ще подобрите по-лесно и други аспекти на вашето здраве.

Morkadis

Социален живот през 2021 за Овен

Присъствието на Венера в Козирог ще спомогне за подобряването на вашия социален живот в началото на календарната година. Много е вероятно да завържете нови приятелства още в първите месеци на годината.

Другото нещо, което ще подобри вашия социален живот, е движението на Юпитер. От началото на годината до средата на юли Юпитер ще бъде в Рак, а след това ще се премести в Лъв, където ще остане до края на 2021 г. Тази промяна ще ви даде възможност да пътувате до нови места и да срещнете нови хора.

Като цяло 2021 за Зодия Овен идва с много промени, повечето от които със сигурност ще бъдат към по-добро. Ще се чувствате по-креативни, грижовни и енергични според различните периоди от годината. Когато взимате важни решения, засягащи живота ви, трябва да обмислите всичко внимателно. Звездите и планетите са тук, за да напътстват, но в крайна сметка всички решения зависят изцяло от вас самите.

източник: sanovnik.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.