Двойка заживя в стара морга и се натъкна на нещо зловещо при ремонта (снимки)

Снимка: jenata.blitz.bg

Дни преди да купят имота, те узнали за необичайното му минало, но това не ги спряло да приключат сделката

Семейството от американския щат Калифорния заживя в бивша морга, построена през 1923 година, а по време на ремонта се натъкна на страховита находка в мазето, пише The Sun.

Преди да се пренесат в нетрадиционното си жилище, Кейси и Андрю живеели в Сан Франциско. Недвижимите имоти в този град били твърде скъпи за тях, затова решили да си купят стара къща в град Трейси, намиращ се на около 90 километра западно от него.

За това, че някога сградата е била морга, научили дни преди покупката. Въпреки необичайното й минало, те все пак решили да приключат сделката.

Снимка: jenata.blitz.bg

На места в къщата имало допълнителни прозорци. Новодомците предполагат, че някога през тях опечалените роднини са имали възможност да видят тялото на покойника. Такава зала например е била дневната им.

Кейси и Андрю смятат още, че в дома им не са се извършвали кремации и не е имало хладилници за трупове. Имало обаче асансьор, който се е използвал за транспортиране на телата.

Вече близо година семейството ремонтира новия си дом и показва резултатите в TikTok. В клипчетата, публикувани от @thisoldmortuary, е описвано подробно всичко от историята на сградата до необичайните неща, на които са се натъкнали зад стените му.

Това, което ги впечатлило най-много, била страховитата стая, която намерили в мазето.

Снимка: jenata.blitz.bg

Снимка: jenata.blitz.bg

Трейси и Андрю предполагат, че някога помещението се е използвало за балсамиране на мъртъвците.

Снимка: jenata.blitz.bg

По тавана му имало куки, на които са закачали труповете, а на пода – канал, свързан с канализацията.

Morkadis

Снимка: jenata.blitz.bg

Интернет потребителите не крият, че от зловещия им дом ги побиват тръпки.

„Боже мой, надявам се това да не доведе до паранормална активност“, „Не бих могъл да живея там, не ме интересува колко отдавна е било, щях да се страхувам“, са само част от коментарите под клипчето със страховитата находка.

източник: jenata.blitz.bg

Вижте още:

Пордимският полтъргайст от 1989 г. остава необяснима загадка и до ден днешен

Отряд 731 – зловещата тайна на Япония от Втората световна война

В подземията на мавзолея

Най-ужасяващите филми, взети от живота

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.