Днес могат да се повторят някои стари ситуации, да се завърнат хора от миналото ви

Луната е в знак Козирог от 01:37ч до 03:14ч на 24 юли

Стихията на земята прави емоционалният фон в този период един от най-стабилните. Хората се държат по-предпазливо, по-спокойно, по-търпеливо. Стават практични и рационални. Сега лесно се изграждат стратегии.

Уязвими са костите, гръбначен стълб, стави, особено коленете – могат да се влошат заболявания като ревматизъм, ишиас. Всички операции, свързани със зъбите и гръбначния стълб са противопоказни. На този ден е много опасно да посещавате лечители за наместване на костите и прешлените на гръбначния стълб.

Лунен календар –  13 лунен ден до 19:59ч на 22 юли (от 18:52ч на 21 юли)

Денят е  загадъчен и мистичен, в който се отваря врата между земята и небето. В него постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия.

Като цяло към всичко трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозност. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети.

Този лунен ден е предназначен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за сериозни дела и всякакви начинания, но подходящо време да завършвате започнатото.

Много добро време за работа и обучение в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване, работа над грешките.

Днес могат да се повторят някои стари ситуации от миналото ви. Различни ситуации от живота могат да се повторят, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Много е вероятно да срещнете хора, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин. Не се изненадвайте, ако изведнъж, без очевидна причина някой бивш/а се появи на хоризонта.

Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тях отношения и да продължите напред. Добре е също да се въздържате от нови запознанства и контакти.

В този ден настъпват процесите на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща полезни вещества – тя ще бъде напълно усвоена.

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен – най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози. Ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си.

Може да се подстригвате, но не ходете във фризьорският салон, а го правете  у дома самостоятелно. Не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 19:59ч на 22 юли до 20:56ч на 23 юли

Morkadis

Слънчев календар – 4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.

Планетни аспекти

Венера в опозиция с Юпитер – не е най-благоприятното време за интимна хармония. Не си правете снимки, те няма да бъдат успешни. Бъдете изключително внимателни и деликатни с близките. Внимавайте с нови познати. Избягвайте да се срещате поради скука с хора, които не ви интересуват особено. Внимателни бъдете с покупките си. Има риск да похарчите повече от планираното или да купите нещо, което бързо ще ви омръзне. Не планирайте да купувате нещо скъпо или красиво през това време.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.