Думите с най-силен мутагенен ефект

Когато става въпрос за човешкото здраве, сред факторите, важни за неговото състояние, се изтъкват наследствеността, хранителната диета, начинът на живот и други, но се изпуска нещо съществено. Това е силата на думите. Неслучайно старите хора казват, че добрата дума лекува, а лошата убива. Това съвсем не е преувеличено. Най-новите изследвания върху силата на думите разкриват колко силен мутагенен, тоест разрушителен ефект, има словото.

Обградени сме в пространството от биополе. То е съвкупност от торсионни полета. Самият термин показва, че такова поле се създава навсякъде, където има движение. Върти се Земята, въртят се Слънчевата система и Галактиката и затова всичко наоколо е заобиколено от торсионни полета. Те представляват един безкраен поток от информация. Човекът е генератор на торсионни полета.

Човешките думи притежават такива вибрации, а те са способни да влияят на молекулите на ДНК. Възприемайки отрицателни емоции и вибрации, ДНК започват да изработват противоестествени програми, които се тиражират от тялото и се предават на поколението. Това са програми за самоликвидация, следствие на които поколението се изражда.

Изводът е неочакван, но много показателен. Най-главната конструкция на човека е думата и тя има отношение към генетичния му апарат. Затова, ако нечия реч е изпъстрена със сквернословия, това започва да влияе върху структурата на ДНК и тя се видоизменя. Така променена се предава и на потомството. Натрупването на негативи по този начин учените наричат програма за самоликвидация.

Това се случва наистина, защото човекът сам създава своя генетичен апарат чрез думите, които използва. Поколенията наследяват от родителите отрицателната програма, която разрушава своята среда, както социалната, така и психологическата, защото скверните слова имат точно такава разрушителна сила.

Злите думи като информация се отразяват зле не само върху този, който ги произнася, но и върху този, който ги слуша. Неусетно те променят съзнанието и генетиката му, скъсяват живота му и водят до болести. Лошите думи имат огромна разрушителна сила. Зарядът на тези слова е равносилен на този на бомба и ударната вълна от нея помита всичко по пътя си.

Когато разберем, че духовното е това, което ни движи и без него сме само сбор от кости, мускули и тъкан, ще започнем да разбираме и важността на словесните мислеформи и нуждата от изключването на сквернословията от човешката реч, защото те имат най-силен мутагенен ефект.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Енергията на думите: 6 разрушителни фрази, привличащи нещастие и беда

Излизат ли опасни думи от устата ви? Изхвърлете ги, ако не искате да съсипете живота си!

10-те най-използвани думи по света

Траките можели да лекуват само с думи

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.