Ето какво издава за личността ви формата на стъпалото

Как изглеждат ходилата ви?

Вторият пръст на крака по-дълъг ли е от палеца? Припокриват ли се пръстите на краката ви, или сочат напред? Тялото издава много за личността на човека. Каква форма има носът ви, какъв цвят са очите ви, кръстосвате ли краката си при седене – това са само някои от  примерите. Според женското списание „Good Housekeeping“ формата на стъпалото също разкрива някои черти на характера ви.

Полегатата форма

Навярно тя се среща най-често. Ако пръстите на краката ви образуват наклонена линия от палеца към кутрето, вие сте уравновесена личност. Общителни и спонтанни, вие обичате да се запознавате с нови хора и сте отворени за непознатото. Харесвате пътешествията, защото така опознавате нови места и култури.

„Стъпалото пламък“

Необикновеното в тази форма е, че вторият пръст е по-дълъг от палеца. Ако това важи за вас, вие сте изявена спортна личност. Освен това сте много креативни и ви харесва да откривате и да си представяте нови неща. Толкова бързо се въодушевявате, че увличате и другите с ентусиазма си. Понякога сте прекалено импулсивни.

Квадратното стъпало

Всички пръсти са приблизително еднакво дълги. Ако стъпалото ви има тази форма, вие сте истински мислители. Прекалено се безпокоите и си блъскате главата с излишни мисли. Претегляте внимателно всички „за“ и „против“, преди да вземете някакво решение. Вие сте практични и на вас може да се разчита. Умеете да пазите тайни.

С припокрити пръсти

Стъпалата ти са сравнително дълги и пръстите леко се застъпват. Ако стъпалото ви има такава форма, вие сте интровертна личност. Задълбочени и разсъдливи, вие трудно показвате чувствата си. Понякога обаче действате импулсивно и настроението ви често се променя.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Какво говори за нас формата на ушите ни?

Формата на лицето ви разкрива какъв човек сте

Формата на краката разкрива вашия характер!

Формата на носа издава много за характера на един човек

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.