Ето как да се подготвите за 2018-та, за да имате късмет

2018

Предстоящата 2018 година ще покровителствана от Жълтото земно куче според източния календар и за да привлечете късмет и успех в живота си е хубаво да следвате няколко насоки.

Кучето олицетворява верността и справедливостта, но заедно с това е доста неспокойно същество, което обича игрите и забавленията. Лесно се заема с нови дейности, без да мисли за последствията.

Стихията земя, която ще ни управлява през следващата година, обаче има нужда да се придържа към установените правила, да спазва старите традиции и да живее в хармония със законите на природата.

Жълтият цвят се асоцира със слънцето и ще ни зарежда с големи количества положителна енергия. Лесно ще поддържаме позитивното си настроение и ще виждаме живота по-скоро откъм светлите му страни, отколкото откъм тъмните.

За да разберете как се съчетават трите елемента на следващата година – кучето, земята и жълтото, прочетете следващите редове и приложете съветите в ежедневието си, за да имате късмет и успех през цялата година.

1. Ще имате пари само ако сте трудолюбиви

Жълтият цвят символизира забогатяването, но понеже 2018 година ще се намира под влиянието на стихията земя, това означава, че ще се радваме на финансово благополучие единствено ако работим неуморно. Ще имаме достатъчно възможности да се заемем с приятни за нас дела, но не бива да ги изоставаме в минутата, когато станат скучни и еднообразни, защото постоянството и упоритостта ни ще бъдат щедро възнаградени.

2. Бъдете дружелюбни и открити с хората около вас

Опитайте се през следващите 365 дни да сте по-мили и приятелски настроени с хората около вас. Трябва и да сме по-честни в общуването си с околните. Опитите за лъжи, лицемерие и мошеничество бързо ще излизат наяве и няма да ни представят в добра светлина както пред новите ни познати, така и пред старите ни приятели. Не прекрачвайте правилата и границите на морала, защото това ще навреди повече на вас, отколкото на другите.

3. Проявете фантазия

Дори в най-обикновените задачи от ежедневието се опитайте да проявите творчество, защото това ще се цени през 2018-та. Опирайте се на индивидуалният си подход и решения, като не се страхувате да демонстрирате личният си вкус и пристрастия пред публика. Правете това, което ви харесва, без да се съобразявате с чуждото мнение и ще имате късмет.

4. Натрупайте нови знания

Новата година ви дава възможност да обогатите ума си, записвайки се на нови курсове и усъвършенствайки личните си таланти. Интелектуалната сфера ще е в подем пред годината и за да се възползвате, замислете се какво ново може да научите, четете повече, търсете информация по това, което ви интересува и я прилагайте в ежедневието си.

5. Заобиколете се с комфорт и красота

Morkadis

Стихията земя ще ни поощрява през следващата година да се заобиколим с удобства и красиви предмети. Харчете парите си, за да си осигурите уют и да промените гардероба си, така че да се чувствате истински принцове и принцеси.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Не приемайте като подарък тези 7 предмета! Могат да ви донесат лош късмет!

Нали знаете, че слончето носи късмет? Изберете си едно от 6-те и вижте какво ще донесе на вас

Ако намерите някой от тези 10 предмета, късметът ви е в кърпа вързан!

Как да се избавим от лошия късмет на кръстопът?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.