Звездите за петък 13: Откажете се от всичко важно

Луната е в знак Рак от 01:24ч до 05:57ч на 15 декември

Проявлението на Луната в този период се характеризира с по-голяма загриженост и взаимна отдаденост. Характерни са проявата на капризи, неустойчиво настроение и изразяване на претенции. Външните събития минават на втори план, а по-важен се оказва вътрешният свят. Повишава се чувствителността, емоционалността. Хората стават по-възприемчиви и раними.

Нежелателно е да се отправят критики и забележки.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, дванайсетопръстникът. Не трябва през това време да се правят никакви операции в тези области. Добре е за вадене на зъби.

Продължава 17 лунен ден от 17:15ч на 12 декември до 18:07ч на 13 декември

Стремете се да прекарате този ден в пълна хармония. Позволете си да се откъснете от всички грижи и проблеми. Може да си позволите да се смеете, да виждате смешната страна на нещата и онова, което носи радост. Усетете позитивната енергия, която се носи в пространството. Не се скъпете на щедри похвали, комплименти и любовни признания. Всичко трябва да вършите с радост, настроение и лекота.

Не бива да се напрягате, да нервничите, да се карате. Всяко униние и тъга са недопустими. Ако все пак изпитвате подобни чувства, замислете се дали вървите по правилния път. Откажете се от всички предложения, които идват при вас днес. Не си създавайте дългове и обещания, тъй като не забравяйте, че това е ден на вътрешната свобода. Най-добрият ден за публични изказвания, презентации, привличане на инвеститори. Благоприятно е за семейни събирания и мероприятия.

Енергията на деня е нужно да се направлява в творческото русло, да се разкрива душата в творчеството или любовта. В нищо не трябва да се стига до крайност. Необходимо е да има навсякъде хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка и на време.

Подстригването ще ви донесе полза, само ако не планирате големи промени. В противен случай се въздържайте.

Покупки – Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното.

Следва 18 лунен ден от 18:07ч на 13 декември до 19:07ч на14 декември

Бъдете внимателни и осъзнати с кого общувате – хората отразяват вашата същност. Вечерта останете сами и се опитайте да анализирате чувствата си, моделите на поведение, отделете положителните емоции от отрицателните, вземате си бележки въз основа на преживяното през този ден.

28 слънчев ден – Откажете се от всички важни дела. Не е добре да се започва нищо ново. Хубаво е да изчистите всичко – жилището, тялото, Душата. Ден за отработване на негативната карма, за решение на минали проблеми. Проявете внимание и загриженост към близките си. Добре е за уединение, медитации, четене на мантри.

По-важни аспекти: Марс в тригон с Нептун и Венера в съвпад с Плутон

инфо: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 4 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.