Знаци на съдбата, които да не пренебрегваме

Невинаги е лесно да разпознаем сигналите на съдбата, които ни предсказват събития, които ще променят нещо в живота ни. Всеки човек отчасти е екстрасенс и има интуицията дори да предсказва живота си, като често това е на несъзнателно ниво. Но как да разпознаем тези съдбоносни сигнали и да ги разчетем правилно?

Да разпознаем сигналите за съдбоносни събития!

За съжаление далеч невинаги хората могат лесно да забележат знаците на висшите сили. Тук интересен е и въпросът откъде идват те и какво точно трябва да разбираме под сигнали на съдбата?

На кармично ниво практически всеки има свой си ангел хранител, който винаги му идва на помощ, за да ви предпази от грешките, които можете да направите. Те ни помагат да вземем по-лесно решенията си при редица сложни ситуации, когато сме изправени на кръстопът.

Освен това нашите близки починали роднини също могат да ни изпращат такива знаци, които най-често ние виждаме в сънищата си. Близките никога не си заминават завинаги от нас, те живеят в сърцата ни и се превръщат в нашите ангели, които ни пазят от грешките, които можем да направим.

Дори атеистите вярват в това, но тяхната гледна точка малко се различава от мнението на вярващите. Имайки предвид всички тези теории, тогава трябва да вярваме и в присъствието на силите свише, които винаги ни защитават. Възможно е дори и вашите собствена интуиция да ви праща подобни сигнали на съдбата, които също можем да категоризираме като знаци за съдбоносни събития.

Почти всеки човек си има свои лични суеверия, в които вярва, като те понякога могат да са основани на различните народни мъдрости, предавайки се от поколение в поколение. Именно вашите лични наблюдения и вътрешният глас могат да станат отлична основа за разчитането на тези сигнали. Причината за това е, че висшите сили могат да ни изпращат знаци по най-различни начини, които далеч невинаги е лесно да забележим, затова е важно да сме особено внимателни.

Така например можем да ви дадем и един пример с известния френски математик Пиер-Симоне Лаплас, който е живял в 18 век. Той често е ставал жертва на улични мошеници, които са го ограбили постоянно и в резултат на това той е решил да направи статистика, използвайки всички събития, като далеч не всички са били пряко свързани с това. В резултат на това той е забелязал и странния факт, че става жертва на уличните мошеници само, когато неговите домашни чехли не са били на мястото си. По този начин наблюденията на учения са се сблъскали със странната закономерност, а именно чехлите му са изчезвали всеки път, преди да стане жертва на мошеничество.

Всичко това ни навежда и на логичната мисъл, че именно някаква неведома сила за нас, нашият ангел хранител или пък дори и просто нашата интуиция ни изпращат сигнали всеки път, използвайки понякога доста странни начини да ни предупреди за редица съдбоносни събития в живота ни.

Разбира се, че няма как да смятаме за достоверен факт изчезването на чехлите на учения, но все пак това е просто пример, за да разберем, че можем да получаваме нещо като шифровани съобщения свише.

Що се отнася до това как точно да се научим да виждаме тези сигнали, то тук трудно бихме могли да ви даде конкретен отговор. По-скоро вашият жизнен път ще ви помогне с времето да се научите да ги разчитате и да ги забелязвате, ако сте по-внимателни.

Един пример за такова събитие е попадането на мълния в един от домовете в Северна Каролина. Това се е случило преди повече от век, като първият път всичко се е разминало и семейството е решило, че това е съвпадение, Вторият път отново се разминало всичко и те решили, че това пак е случайност. Третият път обаче бил фатален, като съседите са на мнение, че семейството е трябвало да се прислуша към тези сигнали за съдбоносно събитие в живота им, като така знаците свише са се опитвали да ги предупредят, но за съжаление те са ги пренебрегнали.

Дори просто закъснението за автобуса ви може да ви спаси живота, като много пъти сме ставали свидетели на такива случаи, когато се случва катастрофа и всички пътници загиват, но с изключение на този, който е успял правилно да разчете знаците на Вселената или просто е закъснял и това е спасило живота му.

Тези сигнали от съдбата могат да се проявяват както наяве, така и в съня ни, като и в двата случая е особено важно да сте внимателни и да забелязвате дори малките на пръв поглед детайли, които са и ключът към разгадаването на тайното послание.

Morkadis

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Признаци, че идвате от друга планета

Нашият ангел хранител винаги ни изпраща предупредителни знаци

Силна аура – признаци, които определят хората с висока енергия

Тези признаци показват, че сте родени за големи дела

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.