Иван Иванов: Разполагам с доказателства за 57 извънземни, дошли на Земята!

извън

Иван Иванов се вълнува от паранормалните явления вече повече от 40 години. Мъжът е роден в Ямбол през 1957 г., но отива да живее и работи в САЩ. През 90-те години на миналия век заедно с още десетина ентусиасти основават първата Федерация за изследване на НЛО у нас, но са трудно приемани от обществото. Днес той организира международна конференция в с. Скалица. Ето какво споделя той в интервю за в. „Телеграф“.

– Здравейте, разкажете ни какви са доказателствата, които сте получили през годините за съществуването на извънземните и летящите чинии.

– Най-съдбоносна в това отношение беше срещата ми със сержант Клифърд Стоун. Това е човек, който е работил за Пентагона в продължение на 40 години и се е занимавал главно с мисии за обезвреждане на извънземни. Той е нает, тъй като от малък е имал видения за бъдещето, а военните ценят подобни дарби. Неговата работа е била да прикрива случаите, в които Земята е била „нападната“ от извънземни. Кавичките са важни, тъй като в хода на моите проучвания съм разбрал едно нещо със сигурност – извънземните не идват, за да ни избиват или колонизират, а за да бъдем приятели.

– Можете ли да ни разкажете някоя от историите на Клифърд Стоун?

– Да, разбира се. Той ми е казал да споделям с всеки възможен човек знанието, което ми е дал. Една от най-интересните истории може би е още от началото на кариерата му. Двама служители на Пентагона го свалили на минус 15 етаж в сградите на военните. След това с някаква странна електрическа кола са се движили из подземните коридори в продължение на 10-15 минути. В крайна сметка са спрели по средата на нищото и са влезли през врата, скрита в стената. Там са ги чакали точно като в „Мъже в черно“ двама охранители със слънчеви очила, които са ги въвели в друга стая.

Той ми каза: „Това беше тъмна стая с червеникава светлина. В нея имаше двама души и едно кресло, в което стоеше непознато за мен същество. Ръцете и краката му бяха вързани с колани за креслото. Аз не се изплаших, а усетих мислите на това същество и знаех, че то усеща моите. На него не му беше комфортно, не искаше да е вързано…не трябваше да е вързано“. Не знам дали ми е казал всичко, но след като са го накарали да установи контакт с извънземно, военните са отказали да го отвържат.





– Колко такива срещи е имал сержант Стоун?

– За своя дълъг стаж в Пентагона е участвал в 12 мисии на паднали НЛО-та и събиране на тела. В един от случаите е имало и мъртви, и живи тела. Когато го попитах дали някога е пипал кожата им, той ми каза, че тя е мека и нежна. За нищо друго не е мислел, просто е бил впечатлен от усещането за тази кожа. При срещите си с извънземните Клифърд Стоун е успял да разграничи 57 различни същества. Някои приличат досущ като нас, други пък са като картинките, които познаваме – големи, издължени глави и големи черни очи.

– Стана ясно, че на конференцията миналия месец не сте успели да се свържете с извънземните. Какво стана?

– Събрахме се в лечебната местност Скалица. Там скалите лекуват десетки болести и исках посетителите да разберат лечебните им свойства. В центъра на конференцията беше посланието, че ние не сме сами и има още много като нас. Идеята е, че Земята е само прашинка от Космоса, който гъмжи от живот. Нищо не се случи в полунощ, защото хората бяха дошли за сеир. Бях предупредил, че трябва предварително да направим медитация и да отворим съзнанията си. На тази медитация дойдоха трима човека, а на срещата с извънземните 30. Няма как да стане така. На следващата вечер обаче реших, че ще ида само с братовчедка ми. Приложихме метода за свързване на д-р Стивън Гриър. И успяхме! В даден момент в небето се появи много странна светлина, която се движеше от ляво на дясно, а в средата като че подскачаше, издигаше се някак. И братовчедка ми го видя. Аз имах в себе си лазер, с който светнах в тази посока и впоследствие причудливата светлина отново се появи и ми отговори. След това изчезна.

инфо: prekrasna.bg

Вижте още: 

ИЗВЪНЗЕМНИ СРЕЩИ С РУСКАТА КОСМИЧЕСКА СТАНЦИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

8 коментара
  1. Eleonora 9 години ago
    • Анонимен 7 години ago
    • Анонимен 5 години ago
  2. Rozaathens 9 години ago
    • Анонимен 8 години ago
    • Анонимен 5 години ago
  3. Анонимен 8 години ago
  4. dinko 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.