Изберете обувки и разберете как изглеждате в очите на мъжете!

Как ви възприемат мъжете е въпрос, на който ще получите отговор още днес. Просто изберете един модел обувки!

Предпочитанията ни разкриват много за нас. Стилът, който имате изразява вашето настроение и характер. Обувките като цяло могат да се превърнат в основен акцент на тоалета.

1. Висок ток

В очите на мъжете тази жена изглежда самодостатъчна и недостъпна. Много от тях вероятно се страхуват да ви заговорят, но вие знаете, че достойните, със сигурност, ще намерят път към сърцето ви. Освен това, вътрешно сте много нежни и уязвими.

2. Сандали с токчета

За мъжете вие ​​сте весела и непринудена жена. Вие винаги сте отворени за общуване и сте в състояние да озарите всичко около вас с усмивката си. Вашата женственост не познава граници, а изтънчеността е на първо място за вас.

3. Обувки с отворени пръсти

В очите на мъжете вие ​​сте самата елегантност. Освен това, вие сте много смели и донякъде авантюристични. На мъжете не им е лесно с вас, но никога не им е скучно. Въпреки привидното лекомислие, никога не изневерявате на принципите си и винаги оставате женствени.

4. Остри обувки

Според мъжете имате високи изисквания и труден характер. Знаете точно какво искате от живота и уверено вървите към целите си. Вероятно имате много ухажори, но не всеки е способен да отговори на вашите нужди.

5. Обувки на платформа

Определено няма да търпите нещо, което не ви е удобно. Никога няма да замените комфорта за пищна публична изява. Мъжете виждат това и разбират, че не могат да ви впечатлят с огромен букет цветя, а със своите действия.

6. Нисък ток

Създавате впечатление на сладко и нежно момиче. Мъжете обичат да се грижат за такива жени и заради вас ще преместят планини. Използвате умело силните си страни. Мъжете трябва да се потрудят, за да привлекат вниманието ви.

Morkadis

Вече знаете как ви възприемат мъжете и кои ваши качества харесват.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Какъв цвят кола да изберете, за да пасва на характера ви

Изберете символ на успеха и разберете какво ви очаква в близко бъдеще

Изберете писмо и прочетете своето послание

Тайната на вашата душа – изберете един вълшебен съд!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.