Изберете свещ – тест на световно известен психолог

5

Разгледайте свещите и изберете тази, която ви привлича най-много.

Бяла свещ

Бялото е цвета на Луната. Избраната от вас свещ отразява лунната енергия. Това означава, че душата ви вибрира на най-високо ниво. Вие съхранявате нейната чистота и в същото време живеете с усещането за целите. Вие сте дошли на този свят, за да внесете значителен принос в неговото развитие. И природата ви е дала всичко, което е необходимо, за да продължите да работите за своето личностно развитие. Интуицията ви винаги е на висота, защото вашите умствени умения са силни, както при някои медиуми!

Вие инстинктивно знаете какво трябва да направите точно сега, така че не се затруднявате особено с правенето на планове и списъци със задачи. Това е така, защото вие сте опитен човек, който знае каква е неговата страст и каква е мисията му.

Други хора ще ви следват, ако сте готови да се превърнете в движеща сила за тях, която да свърже своите интереси с тези на колектива или на обществото. Но първо, вие трябва да запалите лунната енергия вътре в себе си. Медитирайте преди лягане: за 5 минути, затворете очи и си представете бяла светлина, идваща от тъмнината. Задръжте тази мисъл.

В магьосничеството лунната енергия се използва като мощно средство за заклинания. Така че можете да бъдете уверени, че имате силна светлина от вътре. А освен нея, нищо друго не е нужно.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете и втори път. Това означава, че цветът на вашата енергия периодично варира.

Пурпурна (виолетова) свещ

Виолетовото е цвета на Юпитер, планетата, която непрекъснато се увеличава по размер. Вашият избор на тази свещ означава, че скоро ще бъдете в състояние да привлечете към себе си късмета и изобилието. В живота ви ще започнат да се появяват “правилните” хора и ще се отвори прозорецът на новите възможности. Вие само трябва да се вслушвате в думите им и да действате под тяхно ръководство.

Честотата, с която работи вашата енергия, изисква от вас да придобиете нови знания.

Според това как вие ще изследвате обкръжаващия ви свят, ще започнете да забелязвате все повече и повече несправедливост. Това може да предизвика у вас гняв. Но трябва да се справите с тази емоция. Действайте сами, така както трябва: проявявайте великодушие, учете се на духовност – това е, което наистина има значение за вас сега.

Вие можете да бъдете неуверени в себе си, да изгубите много време, за да вземете решение, а след това да го промените в последния момент. Но вашата всеотдайност ще ви се отплати скоро. Ще видите.

П.П. Ако дълго време не може да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че енергията ви, периодично сменя своя цвят.

Червена свещ

Morkadis

Червеното е цветът на страстта и смелостта. Тази свещ избират хората, които на този етап от живота си се подготвят за любов или война … Вашият дух нервно вибрира и изисква действия!

Понякога, наистина трябва да бъдем смели, за да се движим напред в живота и да се наслаждаваме на духовното израстване. За вас е настъпил един от тези моменти, мили мой приятелю!

Тези, които са избрали тази свещ, трябва точно сега да приемат сражението. Или да бъдат достатъчно смели, за да пуснат, да изгонят от живота си това, което вече не им носи никаква полза. Оставете си пространство, вакуум, които Вселената да изпълни с нови възможности.

Някои от вас са готови за любов. Така че можете да очаквате появата в бъдеще на нов партньор, на малко дете или дори на животно. Може би скоро ви очаква нова работа, обучение, пътуване или ново хоби.

Основното нещо е, че точно сега вие изпитвате страст и вдъхновение да опитате нещо ново! Магьосниците използват червени свещи, за да привлекат истинската любов. Живот без страст – това не е истински живот. Най-малкото не е за вас.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че енергията ви, периодично сменя своя цвят.

Жълта свещ

Жълтото е цвета на Меркурий. Това е планетата на разума и комуникациите. Избирайки тази свещ, вие казвате, че избирате интелекта. Вие винаги искате да се учите, да научавате и усвоявате нова информация.

Жълтото също е и цветът на движението и новото начало. Без значение на каква възраст сте, вие не почивате на лаврите си и се стремите да разширявате хоризонтите си отново и отново. След като получите нова, важна за вас информация, умът ви започва да трепти от вълнение, а душата ви се издига на ново ниво – ниво на спокойствие и просперитет.

Фактът, че сте избрали тази свещ, издава, че сте човек, който само с единия си крак стои на земята, а с другия – витае в духовната област. Вашите чувства и вашият духовен свят имат голямо влияние върху ежедневното ви поведение (някои от вас са по-наясно с това от други).

Вие непрекъснато искате да се учите и да четете. За вас са подходящи професии, свързани с юридическата практика. От вас се получават отлични адвокати или хора, работещи с животни. На вас ви харесва да ги учите на нови умения, нали?

Никога не е твърде късно да започнете да се занимавате с това, което наистина обичате! И именно с това, от което се нуждае душата ви. Доверете се на тези вибрации и започнете да разширявате хоризонтите си.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че енергията ви, периодично сменя цвета си.

Зелена свещ

Зеленото е цвета на сърдечната чакра. Тя е пряко свързана с основните ви сетива. Ако сте я избрали, означава, че вие сте здрав и емоционално уравновесен човек.

Избирайки тази свещ, вие демонстрирате, че Вселената вече ви е помогнала да намерите баланса в живота си. Зеленото е цвета на природата, плодородието и растежа. Може би, много скоро ви очаква период на изобилие. А може би той вече е дошъл и вие просто трябва повече да цените простите радости в живота.

Само тогава, когато се научите наистина да оценявате това, което имате (това се изисква от вибрациите на вашата личност), ще бъдете в състояние да се издигнете до следващото ниво на своя духовен път.

От време на време ние всички губим поглед от пътя си. Този свят е сложен и изисква от нас твърде много. Но вие вече сте се научили да намирате своя баланс, така че най-лошото за вас е вече зад гърба ви. Скоро ще почувствате как във вашият живот е започнал процес на обновяване. Очакват ви нови вълнуващи идеи.

Пред вас е подходящо време за творчество. Опитайте се по-често да ядете здравословна храна, да се грижите за тялото си и по-често да намирате време за творческа изява. Така ще помогнете на съзнанието си да се разкрие. Научете се на кулинария, градинарство, да шиете, да пишете или да изучавате нов език – нещо, което ви лежи на душата.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че енергията ви, периодично сменя своя цвят.

Синя свещ

Синьото е цветът на просвещението. Той е свързан с водата, което означава, че имате всичко, което ви е необходимо, за да разберете добре себе си и своите действия.

Вие притежавате добре развита интуиция, защото вашият покровител е небесната планета Нептун. Именно тя обикновено защитава всички екстрасенси и лечители. Ако не сте готови да “растете” в това направление, то със сигурност сте много сантиментални и страдате от чести, безпричинни промени в настроението.

Когато вашето шесто чувство се активира, нещата се променят. Вие сте пълни с енергия и използвате интуицията си, за да живеете с вкус и удоволствие. Трябва да се научите да се доверявате на инстинктите си по-често. Рано или късно, хора като вас ще доведат света до Новия световен ред и може би някои от вас ще получат една от водещите роли в него. Приемете своя талант. Не му се противопоставяйте. Движете се заедно с него.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че енергията ви, периодично сменя своя цвят.

Черна свещ

Противно на общоприетото схващане, черното – това не е цвета на злото, а на самозащитата и самоанализата (ако погледнем по-дълбоко). Ние трябва добре да опознаем себе си, преди да можем да продължим напред в този земен свят.

Ние трябва да разберем какво искаме наистина и едва след това да продължим напред. Избирайки тази свещ, вие казвате: “Аз трябва да спра и да помисля.” Магьосниците използват черни свещи, за да призовават богинята Хеката, която осветява пътя напред за леко “съгрешилите” същества.

Сега за вас е най-подходящото време да се вслушате във вътрешния си глас, за да получите отговори на всички въпроси, които ви измъчват, да откриете целта си и да разберете връзката между вас и външния свят. Тази необходимост е вече дълбоко вкоренена във вас, така че можете да използвате силата на черната вибрация за да погледнете вътре в себе си и да получите отговори на въпросите, които търсите.

През следващите дни, се опитайте да прекарвате повече време в уединение. Разхождайте се сред природата или в парковете, поседете в някое кафене и наблюдавайте как обкръжаващия ви свят работи по делата си. Опитайте се да разберете какъв е този вътрешен глас, който от време на време се появява от нищото и ви избутва от зоната на обичайния комфорт … Вслушайте се в своя вътрешен глас. И бъдете подготвени за изненадите, които той може да ви поднесе. Уверете се, че сте готови да следвате неговите указания.

П.П. Ако дълго време не можете да решите коя свещ да изберете, погледнете втори път. Това означава, че енергията ви, периодично мени цвета си.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Надникнете в бъдещето! Изберете си карта и разберете какво ви очаква

Изберете си ваза и научете повече за себе си

Погледнете в бъдещето си, като изберете карта и разберете какво ще ви се случи скоро

Изберете си око и виж какъв тип човек си

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.