Избери огледало и открий истинското отражение на личността си

Изображение: obekti.bg

В своето несъзнавано его всеки от нас има скрито „огледало“.

Именно в това огледало можем да видим отраженията на своите истински емоции.

Не се колебайте – изберете едно от тези шест огледала и вижте какво говори това за вас.

Огледало номер 1

Вие сте креативен и очарователен човек, въпреки че дълбоко вътре в себе си сте все още дете. Притежавате невероятната способност лесно да превключвате между различни дейности, но ви е трудно да се концентрирате върху една единствена задача за дълъг период от време. Хората се чувстват леко и приятно във вашата компания, въпреки факта, че често казвате нещо, преди да сте го обмислили. Обикновено подценявате проблемите, вярвайки че те могат да се решат сами. Ако се провалите, вие прехвърляте задачите си на някой друг, за да не се тормозите и да си губите времето.

Огледало номер 2

Вие сте неуморими мечтатели и притежавате голямо въображение. Умът ви е пълен с нови идеи, които често ви печелят възхищението на хората около вас. Индивидите като вас често биват наричани „душата на компанията“. Не можете да понасяте ежедневната рутина и обожавате да пътувате и да учите нови неща. Взимането на каквито и да било решения е лесно за вас, независимо дали става въпрос за прическа, работа, партньор или дори града, в който живеете. Никога не си губите времето в правенето на нещо, което не ви прави щастливи.

Огледало номер 3

Внимателно обмисляте възможностите, преди да направите своя избор, защото искате всичко да е перфектно. Много сте придирчиви, дори малко дребнави. В същото време вие сте хронично дезорганизирани. Но вашият хаос е напълно логичен за вас, и всяко нещи в него си има определено място. Имате проблем с фокусирането върху определени неща. Когато говорите, можете лесно да се разсеете от темата на разговора. Някои хора може да ви смятат за арогантни, защото често не взимате под внимание какво казва събеседникът ви.

Огледало номер 4

Не обичате да се карате или да показвате емоции пред хората и се чувствате неловко, когато другите се целуват или прегръщат във ваше присъствие. Когато говорим за целувки и прегръдки, вие ги възприемате като нещо интимно, което не трябва да се излага на показ. Вие нямате проблем с изразяването на чувствата си. За вас е характерна откритост, граничеща с грубост. Нещо повече, вие сте педантични по природа. Онези от вас, които изпитват затруднения с това, може би имат проблеми с комуникацията. Вероятно изглеждате доста резервирани, но в действителност вие приемате всичко присърце и винаги сте готови да се изправите срещу целия свят.

Огледало номер 5

Никога не прибързвате, предпочитате всичко да се случва тогава, когато трябва да се случи. Вие сте упорити, и никога не се отказвате по средата на пътя към вашата цел. Грижите се много за външния си вид и полагате много усилия да изглеждате по най-добрия възможен начин. Но това не увеличава самочувствието ви. Вие сте много раними и трудно приемате критиката. Всеки може да ви завижда за търпението, с което сте надарени. Не съдите прибързано, не се обиждате лесно. Винаги търсите първопричината на нещата и не се хващате за повода.

Огледало номер 6

Morkadis

Новите цели ви вдъхновяват. Правите всичко възможно, за да ги постигнете. Често обаче се нагърбвате с твърде много неща. Всъщност – един живот няма да ви стигне, за да осъществите всички свои големи мечти. Трябва да разберете кои са най-важните за вас. Другите ви смятат за енергичен човек, който не знае кога да се откаже от нещо. Влияете положително на хората около вас. Имате изумителната способност винаги да знаете как да помогнете на другите. Винаги намирате време и желание да разрешите чуждите проблеми. Понякога обаче това може да ви отвлича от вашите собствени. Или имате нужда да се чувствате необходими?

източник: obekti.bg

Вижте още:

Коя е щастливата двойка? Изберете и вижте нещо за себе си

Какво ще ви се случи в живота? Изберете една от картите и разберете!

Изберете ангел – пазител и узнайте нещо ново за своята личност

Изберете кръг и разберете нещо наистина интересно за вас!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.