Изненада: Триъгълно НЛО бе открито на СНИМКА от совалка на NASA

Снимка: blitz.bg

Известният уфолог Скот Уоринг е съобщил за необичаен обект в околоземната орбита, заснет от камера на апарат на NASA през 1986 г.

Уфологът смята, че на фотографията се вижда триъгълен неидентифициран летящ обект (НЛО), който е попаднал в обектива на камерата на мисията STS61C на космическата совалка Space Shuttle на NASA. Мисията, в която участват седем астронавти, се провежда от 12 до 18 януари 1986 година.

Според изследователя някой от астронавтите може да е станал свидетел на необичайното явление.

Снимка: blitz.bg

Уоринг обръща внимание на читателите на блога си върху гигантските размери на неизвестното устройство, което няма видими крила, слънчеви панели или двигатели.

Според уфолога това предполага, че представители на извънземни цивилизации отдавна наблюдават космическите мисии на НАСА в непосредствена близост.

Странното във всичко това е, че извънземните дори не са се опитали да скрият присъствието си. Напълно възможно е астронавтите да са знаели какво се случва, но да им е било забранено да говорят за случващото се.

източник: blitz.bg

Вижте още:

Снимки на НАСА от Марс – измама, НЛО или доказателство за живот?

Видео изтекло от ВМС на САЩ показва НЛО край бреговете на Калифорния (видео)

НЛО над Чернобил спасява Европа

НАСА крият свидетелства за НЛО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.