Имате нещастна връзка? Тези кристали ще ви помогнат

Снимка: pixabay.com

Кристалите могат да бъдат полезни при различни ситуации. Правилно подбрани, те ви помогнат да намерите душевен мир, да придобиете увереност и да следвате своя правилен път.

Кристалите и скъпоценните камъни могат да се окажат ваш верен съюзник и на любовния фронт. Без значение дали страдате от разбито сърце или просто искате да съживите страстта в дългата връзка, тези кристали могат да сторят чудеса за вас.

Чувствате ли, че вашият любовен живот може да има нужда от тласък и връзката ви е нещастна? Тогава доверете се на тези вълшебни кристали и ги носете навсякъде със себе си. Резултатът няма да закъснее! Вижте кристалите срещу нещастна връзка:

Лунен камък

Лунният камък носи мир и баланс в романтичните отношения. Този камък е известен с това, че привлича късмет в любовта. Лунният камък ни напомня, че дори и в най-мрачните времена винаги има светлина от надежда. Този кристал за любов може да събере хората отново заедно както физически, така и емоционално. Така че е идеално да го имате, когато емоционално не сте в синхрон с някого или сте в нещастна връзка.

Лапис лазули

Лапис лазули е красив син камък, който ви помага с тайната на всяка добра връзка: комуникацията. Този камък ви предразполага да споделите своята истина с околните. Когато се почувствате неразбрани или неуврени, този камък ви помага да изразите чувствата си с думи, без да ви спира страхът. Ето защо лапис лазули е идеален, когато комуникацията във вашата връзка е проблем и когато ви е трудно да бъдете напълно искрени с партньора си.

Цитрин

Златният блясък на цитрина излъчва радост. Идеален е за тези, които понякога са в по-трудни моменти във връзката. Този камък ви дава възможност да видите отново красивите неща в любовта. Носете го със себе си, ако смятате, че връзката ви е нещастна и проблемна. Помнете, че отношенията се съпътстват от победи и загуби, и понякога имаме нужда от малко помощ, за да се върнем към върха.

Карнеол

Червеното е цветът на страстта, също като карнеола, така че това е идеалният кристал, когато имате нужда от страст. Карнеолът е камъкът, който ще ви дари с решителност, радост и смелост. Освен това камъкът е талисман за любов и разпалва страстта. Камъкът ни насърчава да поемаме рискове и да опитваме нови неща, като същевременно се освобождаваме от страха си. Следователно карнеолът е задължителен, ако търсите решение на любовните проблеми.

Авантюрин

Авантюринът е кристал, който е свързан със сърцето. Той е добър камък, когато търсите нова любов, защото носи заряда на успеха. Авантюринът ви дава силата и енергията да превърнете мечтите си в реалност. Така че, ако търсите нещо, което ви носи щастие, тогава този камък е идеален за вас. Малко допълнителна смелост, за да се сближите с любимия човек, винаги е добре дошла!

източник: sanovnik.bg

Morkadis

Вижте още:

Камъните лекуват като билките

Вижте безценните съвети на Дънов за силата на камъните

Кои камъни и минерали носят пари

Побити камъни – там, където земята лекува с магическа сила

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.