Пътешественици правят фантастични снимки, за да покажат красотата на реалния свят

Във всяка приказка има някаква доза истина. Влюбените Тиджей Дрисдейл (TJ Drysdale) и Виктория Йор (Victoria Yore), пътуват по света, заснемат приказни места, за да ни споделят фантастична красота. Те намират всички вълшебни кътчета по света, за да правят снимки в приказен стил. Пътуващите дават име на проекта си Follow Me Away и редовно споделят страхотни снимки и впечатления от новите си пътувания.

Потопете се и вие във вдъхновяващите фотографии, които пленяват с приказна красота.

Тиджей и Виктория пътуват заедно от няколко години. Те заснемат своите приключения в Перу, Исландия, Орегон и различни европейски страни. На впечатляващите снимки Мис Йор позира облечена във великолепни дрехи, допринасящи за приказното очарование на фотографиите.

Момичето се разхожда край епични водопади, изоставени къщи и зелени хълмове с гледка към океана.

Търсачите на удивителното винаги са готови да се отправят в нова посока и да завладеят нови места, но целта на проекта им е не количеството на снимките, а създаването на невероятни кадри.

Двойката планира да посети Италия и Франция.

Тиджей и Виктория непрекъснато се стремят да подобряват резултатите от предишната си работа и да създават фотографии с жива приказност.

Отначало правели снимки, в които Йор била в едни и същи рокля и наметало. Но в крайна сметка намериха това за малко скучно и решили да разнообразят тоалетите на модела.

Сега младите хора разполагат с пет наметала с различни цветове: жълто, сиво, тъмно синьо, червено и тъмно зелено.

Morkadis

Наметалото с качулка придава мистика на красивите пейзажи, като ги кара да изглеждат приказно.

инфо: izumitelno.com

Вижте още:

25 града като от приказките

Зловещи снимки отпреди ерата на Photoshop

15 места, които изглеждат така, сякаш не са от тази планета

Уникални фотографии, показващи силата и красотата на природните елементи

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.