Кажи ми как се къпеш, за да ти кажа какъв си

pixabay.com

Експертът по здравословен начин на живот Ану Мукерджи разкри връзката между начина, по който се миете под душа, и вашата личност. Нейните думи са предадени от вестник The Sun.

Специалистката обясни, че частта от тялото, която хората избират да измият на първо място, може да разкаже много за техните личностни черти.

Така например тези, които първо измиват лицето си, докато се къпят, обичат парите повече от другите. Според нея такива хора трудно намират общ език с другите, тъй като имат непопулярно мнение за много неща.

Мукерджи подчерта, че човекът, който пръв измие раменете или подмишниците си, се отличава с преданост и надеждност. Гърдите, от своя страна, първо се почистват от честни хора, които според посветената в проблема са много по-склонни да бъдат стресирани от другите и се опитват да успеят във всичко, съобщава БГНЕС.

Жената увери, че безнадеждни романтици първо мият косата си. „Често сте потопени в собствените си мисли. Имате темперамент на интелектуалец и артист“, описа тя тези хора.

Освен това Мукерджи добави, че отсъствието на приоритетна част от тялото по време на измиване говори за предприемачество. Такива хора са скромни и не обичат да им е скучно.

През февруари дерматоложка разкри оптималната честота на къпане. В онлайн кадри Луси Чен обясни, че за да запазите кожата си чиста, трябва да се къпете два до три пъти седмично. Тя предупреди, че ежедневното къпане може да доведе до премахване на защитния слой на епидермиса и да доведе до изсушаване на кожата.

източник: profit.bg

Вижте още:

Хигиената на Средновековна Европа – любопитни факти

Тези факти за женската хигиена през средновековието ще ви оставят без думи

Ужасяващи факти, които ще променят представата ви за хигиена

Колко пъти са се къпали Изабел Кастилска и Людовик ХІV?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.