Как да познаете душата-близнак?

душа близнак

Душите близнаци невинаги са партньорите, с които създаваме семейства и прекарваме целия си живот

Някои хора никога не успяват да намерят своята сродна душа, да намерят онази духовна връзка, която няма как да бъде сбъркана. Затова, ненамерили другата си половинка, избираме да отдадем любов на някого, към когото изпитваме уважение, с когото сме приятели, на когото вярваме. Как да познаем дали човекът, когото обичаме, е нашата сродна душа.

Без думи

Да опишеш как сродната душа те кара да се чувстваш, със сигурност е почти невъзможно. Дълбоко, постоянно, трудно за обрисуване емоционално състояние.

Дежа вю

Ако партньорът е вашата сродна душа, шансовете да сте се срещали и в предишни животи са големи. Ако от време на време ви се случват дежа вю-та с него, то тогава възможността преди векове да сте-разисквали нещата от живота на същото място и със същия плам изобщо не е малка.

Просто се разбирате

Срещали сте хора, които довършват взаимно изреченията си, нали? Някои го отдават на това, че двойката е от много години заедно, но аз го наричам връзка между души близнаци. Разбира се, може да изпитвате такава комуникация и с майка си, и с най-добрия си приятел.

Влюбени сте в недостатъците на другия

Нито едни отношения не са перфектни, дори тези на душите близнаци си имат своите възходи и падения. И въпреки това връзката между тях е трудна за разбиване. Сродните души по-лесно заобичват дори недостатъците на човека до тях.

Наситена емоция

Тази връзка е в пъти по-наситена като емоция, отколкото се усеща в „нормалните“ отношения. Въпреки негативните моменти обаче те се концентрират върху разрешаването на проблема, а не в задълбаването му и в излишни обвинения.

Двамата са срещу света

Те се чувстват толкова свързани един с друг, че са уверени, че могат да направят каквото си поискат, стига половинката им да е до тях.

Morkadis

Неразделни ментално

Душите близнаци често имат подобна връзка като тази на близнаците. Може в един и същи момент да посегнат към телефона. Дори и животът понякога да ви разделя или битието да предполага различия в деня, умовете винаги ще са на една и съща честота, ако се споделят от души близнаци.

Сигурност и закрила

Няма значение от пола, ако сте във връзка с душа близнак, то вие ще усещате закрила и сигурност. Другият ще ви кара да се чувствате непрекъснато в компанията на ангел хранител.

Не се изпускате от поглед

Душите близнаци имат склонността да се гледат в очите по-често, докато говорят, отколкото останалите двойки. Това идва от по-дълбоката връзка между партньорите, както и от по-високото ниво на комфорт и увереност в отношенията.

инфо: po-krasivi.net

Вижте още: 

ЗНАЦИ, ЧЕ СЕ ПОЗНАВАТЕ ОТ МИНАЛ ЖИВОТ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.