Как да си върнете късмета и да се избавите от хроничния карък?

Случва се на човек катастрофално да не му върви и да му се струва, че късмета му е свършил

Преследват го проблеми със здравето, не вървят отношенията с ръководството, на личния фронт – пълен провал. Как да променим ситуацията, да се избавим от каръка и да заживеем пълноценно?

За да си отговорите на този въпрос, обърнете се към извора на проблемите. Причина за хроничния карък могат да бъдат:

– негативна кармiчна програма;
– уроки, проклятие;
– негативно мислене, настройка за неуспех.

Ако ви е омръзнало да се чувствате като аутсайдер, следните препоръки ще ви помогнат коренно да промените съдбата си и да се превърнете в истински късметлия.

АКО СА ВИ ОТКРАДНАЛИ КЪСМЕТА

Причината за хроничния карък може да бъде негативна програма. На първо място, определете дали нямате уроки. Можете да го направите с помощта на църковни свещи.

Запалете 3 свещи и три пъти произнесете една от молитвите: „Да възкръсне Бог”, „Отче наш” или „Пресвета Богородице“. Ако свещите димят и пламъкът е нестабилен (а в стаята няма вятър), то имате направени уроки, Ако свещта гори равномерно – всичко е наред.

НЕГАТИВНА КАРМА

За да се избавите от проблемите, добре е да проверите кармата си. Ефективен начин за диагностика е методът на потапяне в миналото.

За целта направете си отпускаща вана, вземете тефтер и запишете всички негативни спомени, които идват в главата ви. Ако след края на диагностиката се убедите, че ви преследват еднотипни неуспехи, значи трябва да отработите негативната карма.

Понякога неуспехите показват, че се опитвате да се занимавате с нещо, което не е за вас. Не се придвижвате нагоре в службата, началството се заяжда с вас, а последно са ви повишили заплатата преди няколко години? Може би е време да помислите да смените дейността. Аналогичен извод може да се направи и в случай, че постоянно работите „насила“, преодолявайки апатията и умората.

ОПАСНОСТИ ОТ НЕГАТИВНОТО МИСЛЕНЕ

Може да ви се струва невероятно, но дори самият начин на мислене е способен да оказва влияние върху живота ви. Ако искате да разберете как да се избавите от каръка, започнете работа над самите себе си. Не е нужно постоянно да се тресете в очакване на всевъзможни беди и неуспехи – това ви лишава от сили и не ви позволява да забележите шанса си. Настройвайки се на негативни събития, вие ги привличате в живота си. В подсъзнанието ви се внедрява отрицателна настройка.

Morkadis

Когато се появи поредният проблем, отделете 5- 10 минути да поразмислите спокойно над него. Постарайте се да видите различни варианти на развитие на събитията, вземете решение и забравете за проблема. Не се тревожете повече за нищо, защото сте направили всичко по силите си. Вече можете да се заемете с по-приятни неща – срещи с приятели, хубава книга, интересен филм. И не пришпорвайте събитията – нека всичко следва своя естествен ход.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Не приемайте като подарък тези 7 предмета! Могат да ви донесат лош късмет!

Изберете магическа карта и тя ще ви каже как да привлечете късмета!

Знаете ли онези думи, които привличат късмета?

Ако намерите някой от тези 10 предмета, късметът ви е в кърпа вързан!

Древен ритуал със сол носи късмет и прогонва злите сили

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.