Как да си направим амулет с ключ?

pixabay.com

Успехът и богатството не са даденост, за тях трябва да се работи постоянно, включително и на енергийно ниво. Магическите и духовни начини за боравене с предметите са един от пътищата към успеха.

Обикновен ключ от дома може да гарантира благополучие, успех и късмет, ако се превърне в амулет. Ритуалът, който се прави, привлича покровителството на Фортуна и прави ежедневието леко и безпроблемно.

За привличане на пари и материално благополучие ключът е много подходящ амулет. Той ще пази материалните активи на своя притежател и ще съдейства за тяхното умножаване.

Какво е нужно за такъв амулет?

– нова ключалка;

– прибиране на ключалката в сейфа или кутията, където се пазят парите

– ключът е добре да се държи в портмонето.

Този талисман ще заздрави невидимата връзка между паричните потоци и ще я укрепи. За целта е необходимо да бъде активиран, преди да бъде пуснат в действие. За амулета не бива да знае никой извън тези, които ползват парите.

Ключът може да бъде подходящ амулет и при закупуване на къща или апартамент. Този предмет символизира дома и е най-подходящата вещ за защита на личното домашно пространство. Новият ключ трябва да бъде активиран и заровен в някоя саксия вкъщи, това е достатъчно, за да бъде надежден амулет.

Какъв материал е най-подходящ за ключ-амулет?

Златният ключ, използван за амулет, е най-удачен избор при ново начинание. Той се грижи мечтите да станат реалност. Най-добре да се носи на врата или на ръката, за да бъде постоянно до притежателя си.

Сребърният ключ е подходящ амулет е добър избор пир боравене с пари, при явяване на изпити и други рискови и стресови моменти. Амулетът ще подпомага своя притежател в този сложен лабиринт и ще го пази от загуби.

Прозрачният ключ от стъкло или планински кристал е подходяща защита при пътешествие в други светове. Той е надежден водач и защитник за астролози, медиуми, предсказатели. Там, където непознатото дебне и има нужда от постоянна защита, такъв амулет има действие с положителен резултат.

източник: sanovnik.bg

Morkadis

Вижте още:

Ключове за чудо: Истанбулска църква изпълнява желания, идват от цял свят

Неподозираните признаци на заключен късмет

Забавен тест с ключове

Всяка зодия си има кристал-амулет – вижте кой е вашият

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.